Magazin

Catalin Botezatu arunca BOMBA: „Am mai multi copii si incerc sa-i protejez de viata publica”

Publicat: 25 ian. 2013
1
Intr-un moment de sinceritate, designerul a recunoscut ca nu are doar un copil, ci mai multi. El isi doreste foarte tare sa-i protejeze pe acestia si sa-i fereasca de viata mondena si de ochii presei.
„Vreau ca macar ei sa ramana protejati si incerc sa fac asta cat de mult pot. Sper ca lucrurile sa ramana asa si ei sa traiasca in anonimat, deoarece viata pe care o duc eu este foarte agitata, urata.
Daca vreti sa fiti linistiti, stati in banca voastra”, a spus Catalin pentru Povestiri Adevarate.
Intrebat daca si-a tinut vreodata copiii in brate la nastere sau atunci cand erau foarte mici, el a spus cu regret ca „nu”.
Bote si-a adus aminte si de tinerete, cand la 24 de ani avea 23 de milioane de marci in cont, bani care i-au adus foarte multe probleme si pe care ulterior i-a pierdut pe toti.
„Am ramas fara nimic, am luat-o de undeva de sub 0, mi-a fost foarte greu, dar am reusit sa ma ridic”, isi aduce aminte vedeta.
Mai mult, in prezent, cand este un renumit creator de moda, Botezatu marturiseste ca s-a implicat in diferite actiuni caritabile si ca a ajutat foarte multi nevoiasi, dar ca prefera sa nu spuna sumele pe care le-a cheltuit pentru asta.
Comentarii
Adauga un comentariu