Magazin

Catalin Botezatu, decizie neasteptata

Publicat: 27 ian. 2014
1

Catalin Botezatu se muta la Kanal D. Designerul se afla in negocieri avansate cu postul TV care-l doreste ca prezentator pentru o noua emisiune de divertisment de genul reality show. Botezatu are de cinci ani contract cu Antena 1.

De numele lui Catalin Botezatu sunt legate trei mari emisiuni „Burlacul”, „Next Top Model” si „Burlacita„, scrie libertatea.ro.

Televiziunea turca il curteaza pe Botezatu de mai multi ani, iar acum acesta este pe cale sa le accepte oferta pentru aproximativ 25.000 de euro pe luna.

Kanal D se afla intr-o scadere dramatica de audienta, mai ales dupa ce a fost intrerupta difuzarea serialului de mare succes „Suleyman Magnificul”. Chiar de la inceputul anului, televiziunea turca este depasita constant de Pro Tv si Antena 1.

Astfel, turcii de de la Kanal D sunt hotarati sa aduca in „curtea” lor cat mai multe vedete pentru consolidarea pozitiei pe piata.

„Da, este adevarat ca voi continua colaborarea cu Catalin la o alta televiziune. Cu el as lucra oriunde pe planeta asta. Am trecut prin multe, am ajuns sa fim prieteni dupa ce ne-am urat si am avut si conflicte. Profesional, ne-am ascutit sabiile impreuna”, a spus, Vlad Sterescu, directorul CVB (Creative Vision Broadcast), casa de productie cu care a lucrat Botezatu pentru cele trei show-uri, si care a reziliat contractul cu Antena 1, potrivit Yahoo OMG!.

Adauga un comentariu