Celebritati

Catalin Botezatu despre Bianca: As calca-o in picioare

Publicat: 29 mart. 2010

Catalin Botezatu s-a enervat atat de rau pe Bianca Dragusanu incat a declarat ca daca s-ar intalni cu ea ar renunta la maniere si ar calca-o in picioare.

Intr-un interviu acordat Stirilor ProTV, Catalin Botezatu a declarat ca a rugat-o pe Bianca sa stea departe de can-can-uri cat timp el este prins cu pregatirile pentru Dansez pentru tine.

Ea nu a ascultat si, dupa ce a aparut intr-un material de paparazzi la resedinta fotbalistului Adrian Cristea, l-a determinat pe Catalin Botezatu sa o paraseasca.

„Vreau sa uit ca exista, vreau sa uita ca exista un astfel de om. Probabil ca piedestalul pe care eu am incercat sa o ridic i-a fost imposibil.

Am facut pentru ea ce nu am facut pentru nimeni si am facut-o din dragoste. Am rugat-o foarte tare sa iasa din acest cerc vicios si sa ma lase sa respir putin.

Furia mea a depasit orice limite. Norocul ei este ca ma abtin sa o vad, pentru ca poate pentru prima oara as lasa manierele si as calca-o in picioare. Am facut pentru ea ce nu am facut pentru nimeni”, a spus Catalin Botezatu la ProTV.

Video: StirileProtv.roloading...

Adauga un comentariu