Magazin

Catalin Botezatu dezvaluie de ce a renuntat Monica Gabor la custodie

Publicat: 08 ian. 2013
1

Catalin Botezatu, in ultima perioada unul dintre confidentii Monicai Gabor, a dezvaluit la Acasa TV care a fost motivul care a determinat-o pe ”fosta scorpie de la Izvorani” sa nu continue lupta pentru custodia Irinei.

Catalin Botezatu a declarat la Acasa Tv faptul ca Monica Gabor sufera extrem de tare din cauza faptului ca nu poate fi alaturi de fetita ei. Mai mult, motivul pentru care fosta sotie a lui Irinel Columbeanu a decis sa renunte la batalia in instanta pentru custodia micutei a fost acela ca are incredere ca Irinel ca isi va tine promisiunea de a o lasa pe Irinuca in vacante in America.

”Ea are incredere in el si, desi este o chestie contractuala, cred ca stiu ce fac. Dupa o casatorie, ramai prieten cu acea persoana si, de dragul unui copil, gasesti solutia. Eu am fost mereu convins ca se va ajunge la o intelegere si sunt sigura ca acest copil va avea de castigat. Este o decizie buna, in avantajul Irinei, mai ales ca micuta va putea fi de acum mai mult in prezenta mamei sale. Va beneficia de iubire maxima din partea Monicai”, a spus Catalin la Acasa TV.

Designerul a vorbit si despre momentele grele din timpul procesului, prin care Moni a trecut, iar el i-a fost alaturi.

„Cel mai greu este pentru mama. Eu am vazut-o pe Monica suferind la propriu, m-a durut sa o vad plangand, suspindand, vorbind despre Irina”, a spus Catalin la ”Povestiri adevarate”.

Adauga un comentariu