Stiri

Catalin Botezatu este in stare grava, designerul trece prin momente dramatice

Publicat: 18 sept. 2019

Sunt momente cumplite pentru Catalin Botezatu. Acesta si-a anulat spectacolele pe care le avea. El trebuia sa isi prezinte colectia la Fashion Week la Paris intre 23 septembrie si 1 octombrie insa starea de sanatate nu ii permite acest lucru.

Astfel, a renuntat la toate evenimentele mondene la care ar fi trebuit sa participe.

Totodata, Botezatu si-a inchis si telefonul, nu mai raspunde nici prietenilor, iar singurele detalii pe care le avem sunt de la apropiatii care au reusit sa il viziteze la spital.

Raluca Badulescu, una dintre prietenele foarte bune ale designerului, a facut apel la rugaciune colectiva pentru Catalin Botezatu si totodata a declarat ca acesta nu este deloc intr-o stare buna.

Catalin Botezatu a fost operat de urgenta la colon in Turcia. Nu este pentru prima oara cand ajunge pe masa de operatie. A avut in trecut si probleme cu inima, insa aceasta operatie a fost una complicata, care a durat aproape sase ore si in urma careia designerului i-a fost extirpata o tumora foarte rara.

Pe langa interventie, Botezatu a fost supus si unei sedinte de chimioterapie hipertermica intraperitoneala si va ramane in Istanbul pentru recuperare.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit