Magazin

Catalin Botezatu, JEFUIT in club

Publicat: 03 iun. 2013
1

Catalin Botezatu a fost pradat de hoti chiar in buricul Capitalei! Creatorul de moda se afla intr-un club de fite din Bucuresti, cu prietenii, si cand distractia era in toi s-a trezit ca nu mai are sacoul!

Un barbat a reusit sa-l scoata din sarite pe Catalin Botezatu! Reporterii wowbiz.ro au aflat ca designerul a fost jefuit, nu demult, intr-un club de fite din Bucuresti. Bote a iesit cu prietenii lui ca sa se distreze, insa seara s-a terminat mai urat decat se putea. Recunoscut pentru hainele de firma, extrem de scumpe, pe care le poarta, Bote a fost tinta unui hot.

Pentru ca era cald in club, designerul s-a dezbracat de sacou, ramanand in camasa. Si-a lasat sacoul pe canapea, stiind ca e in siguranta, cu atat mi mult cu cat cunoaste si patronii clubului respectiv. Neavand grija sacoului care valoreaza aproximativ 7.000 de euro, Bote s-a distrat si a stat de vorba cu prietenii ca doar pentru asta venise in club, nu sa stea sa-si pazeasca sacoul.

Spre dimineata, cand s-a spart gasca, Bote a vrut sa paraseasca localul si a inceput sa-si caute sacoul pe canepele, pe sub canapele, pe la garderoba, peste tot. In zadar! Nici urma! In scurt timp, Bote a anuntat angajatii clubul ca ii lipseste haina. In doi timpi si trei miscari, toata lumea s-a pus pe cautat sacoul designerului… Dupa zeci de minute de cautari, patronul a decis sa se uite pe camerele de luat vederi poate asa il prinde pe infractor. Zis si facut! Se pare ca sacoul fusese luat chiar de unul dintre angajatii clubului, un bodyguard! Prins, hotul i-a adus sacoul de 7.000 de euro lui Bote si ulterior insa a fost data afara.

“Da, asa este, mi s-a furat un sacou intr-un club. Imi parea rau de el pentru ca era serie limitata. Are maneci din piele, cusaturi fine, este o creatie reusita. Dar s-a rezolvat incidentul. Sacoul a fost gasit si mi s-a inapoiat”, a declarat Bote pentru WOWbiz.ro.

Adauga un comentariu