Stiri si curiozitati

Catalin Botezatu, la momentul adevarului, despre Bianca Dragusanu: „Femeia-accident. In cazul ei viata bate filmul”

Publicat: 18 apr. 2019
3

Celebrul designer a ramas prieten foarte bun cu Bianca Dragusanu dupa ce relatia lor s-a consumat in urma cu mai multi ani. Insa, chiar si-asa, el nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume.

Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu au fost invitati in cadrul emisiunii Vulturii de noapte”, emisiune moderata inclusiv de Victor Slav. Pe cat de ciudata parea situatia, pe atat de relaxata si amuzanta a fost intalnirea intre cei doi barbati celebri care au impartit aceeasi femeie.

„Am avut un vals foarte dragut. Am avut o singura nunta, un singur divort si am un singur copil”, a vorbit Victor Slav despre Bianca.

Putin mai detaliat a facut-o si Botezatu, care nu s-a ferit sa spuna lucrurilor pe nume.

„Blonda, cu forma voluptoase, ce scot din minti orice barbat. Ii place luxul. Scriu ziarele ca recent a scos pentru o singura pereche de pantofi 8000 de dolari. Rade mult si ii place joaca. Stie toate cantecele pentru copii. In cazul ei, viata bate filmul. A fost extrem de cheltuitoare. Femeia-accident. Valeria Marini. Am avut sansa sa am o relatie cu ea si sa am si o afacere. Anda Adam, da. Cu Monica Belluci nu am avut o relatie”, a declarat Botezatu.

Adauga un comentariu