Magazin

Catalin Botezatu MATURA pe JOS cu asistentele tv cu aere de top-model!

Publicat: 09 oct. 2014
Catalin Botezatu a inceput o ofensiva fara precedent impotriva asistentelor de televiziune care au impresia ca sunt „top-modele”.
Catalin Botezatu, care isi dedica timpul gasirii unor noi talente in lumea modellingului prin show-ul de televiziune „Supermodels” pe care il va realiza la Kanal D, le ataca in termeni foarte duri pe asistentele de la emisiuni care apar in asa-zisele prezentari de moda care au loc prin cluburile de noapte.
Fara sa dea nume, cel mai titrat designer din Romania face referire la celebrele asistente de televiziune sau fete „abonate” la emisiunile de noapte cum ar fi: Loredana Chivu, Ana Maria Mocanu, Daniela Crudu, Andreea Tonciu, Sanziana Buruiana, Madalina Pamfile, etc.

Citeste si: Ce MINTE mai au unii! Va prezint VEDETA din Romania care isi COAFEAZA pantofii!

„M-am saturat sa vad la televizor tot felul de fete si tot felul de titluri: „Top Modelul Cutare”. Dumnezeule, sunt fete frumoase care au nuri, care au fund care nu sunt modele. Nu poti sa le spui top-modele, cand ea a calcat pe podium numai in prezentari de panarame in care plesneau rochiile pe ele si erau cu sanii pe-afara. Alea nu sunt manechine, alea sunt niste fete cu care se pot face niste emisiuni seara, emisiuni pentru barbati. Care top-model? Un top-model trebuie sa fie snur, sa aiba o inaltime. Nu trebuie sa aiba sanii sa se linga pe ei, scuzati-mi expresia. Nu trebuie sa fie cu buzele ca doua basti. Nici nu trebuie sa fie frumoasa. O manechina trebuie sa aiba niste trasaturi sterse, iar creatorul sa lucreze pe ele cu un machiaj, cu o coafura, sa o transformi. Pentru ce creatori au prezentat fetele astea? Nu vorbim de afara, pentru ca un top-model a mers la Milano sau la Paris. Ma refer la Romania, pentru ce creator a prezentat ea aici? Sunt creatori consacrati si in Romania, mai batrani ca mine, dar si mai tineri care fac prezentari de moda.

Citeste si:Madalina Pamfile jongleaza cu jucatorii de fotbal. A renuntat la Claudiu Belu si s-a cuplat cu un alt fotbalist

 
As vrea sa stiu daca aceste fete au intrat in vreo prezentare a unui creator serios. Nu o sa le vezi pe un podium. Sau un creator care e nobody le baga in prezentare tocmai ca sa se scrie in ziare despre acea prezentare. Pentru ca altfel colectia lui n-ar avea nici un fel de audienta. Iar aia se preface ca si-a rupt un picior sau un toc. Nu pot sa dau nume, dar sunt atat de multe incat sunt revoltat. Acest apelativ de top-model este utiliziat din ce in ce mai des pentru fete care nu au nici un fel de valoare”, a declarat Catalin Botezatu pentru WOWbiz.ro.
Adauga un comentariu