Magazin

Catalin Botezatu, model in finala Next Top Model! Vezi cum s-a costumat! – FOTO

Publicat: 26 dec. 2012
1

Cele trei finaliste Next Top Model By Catalin Botezatu defileaza in aceasta seara pentru ultima oara in fata unui juriu de exceptie: Catalin Botezatu, Mirela Vescan si Gabriel Hennessey.

Protagonistele au parte de momente de-a dreptul coplesitoare in Cappadocia (Turcia), locatia aleasa de designer pentru finala. Botezatu le-a pregatit un shooting inspirat din pelicula Lord of the Rings”, in care a decis sa li se alature fetelor, ca model. Cine va fi urmatorul top model al Romaniei, telespectatorii Antena 1 vor afla in aceasta seara, de la 20:30, in marea finala Next Top Model by Catalin Botezatu.

Catalin Botezatu a strabatut lumea in lung si-n lat, avand amintiri frumoase pe toate continentele. Asta si-a dorit si pentru finalistele Next Top Model, pe care le-a invitat in finala in frumoasa Cappadocia, locul potrivit pentru cei care isi doresc amintiri de neuitat si fotografii demne de marile expozitii.

Cu un machiaj impecabil si coafuri pe masura, fetele intra in atmosfera binecunoscutei pelicule „The Lord of the Rings”. Pentru prima oara la Next Top Model, Catalin li se alatura fetelor…ca model. Machiajul il face de nerecunoscut: cu barba si plete lungi si albe, Botezatu intra in pielea bunului vrajitor Gandalf.
sursa: unica.ro

Adauga un comentariu