Magazin

Catalin Botezatu nu se mai ascunde. Tot ce banuia lumea e adevarat! A recunoscut!

Publicat: 12 mart. 2016
1

Catalin Botezatu nu se mai ascunde. Creatorul de moda a recunoscut in sfarsit ca nu e singur, ca in viata lui exista o femeie. Nu vrea sa dea detalii despre domnisoara care l-a cucerit mai ales ca ea nu face parte din lumea showbiz-ului.

„Stau bine cu dragostea. Atunci cand am timp, dar incerc sa-mi fac, merg sa o vizitez. Nu stam impreuna, jobul meu nu imi permite sa stau zi de zi si nu este din Bucuresti. Nu face parte din lumea mondena si asta e foarte bine. Ma bucur ca am gasit o astfel de femeie”, a spus Bote pentru un post de televiziune.

„Nu stiu daca este marea dragoste, as vrea sa fie ultima, dar depinde de amandoi. De aproape doi ani in iarna vorbim de o relatie in adevaratul sens al cuvantului. Cand doi oameni se intalnesc, se iubesc, isi impartasesc bune si rele, da, e o relatie”, a adaugat el.

Catalin a dezvaluit si ca este un tip extrem de gelos care reactioneaza urat daca o prinde in fapt.

„N-am suferit din cauza infidelitatii. N-am avut sansa. Daca o prindeam ii rupeam gatul. Imi iau tot felul de masuri de precautie, le supun testelor pana la nebunie, daca se poate. Gelozia este inevitabila intr-o relatie. Daca nu exista gelozie, nu exista dragoste. Cine spune ca nu e gelos inseamna ca nu iubeste acea persoana”, a explicat designerul.

Adauga un comentariu