Magazin

Catalin Botezatu, operat de urgenta pe inima

Publicat: 14 mai 2014
1

Designerul Catalin Botezatu a suferit o operatie pe inima, la un spital din Turcia. Dupa un control de rutina, pe care Catalin Botezatu l-a amanat, designerul a fost sfatuit de specialisti sa se opereze de urgenta pe cord.

Citeste si: Catalin Botezatu a ajuns din nou pe mana medicilor!

„Va multumesc ca sunteti alaturi de mine in aceste momente de cumpana, fapt care ma ajuta sa iau decizia potrivita in privinta acestei operatii grele. Multumesc profesorilor de la Spitalul LIV pentru promptitudinea, profesionalismul si implicarea de care au dat dovada in solutionarea cat mai rapida a problemei mele medicale, oameni fara de care nu as fi aflat niciodata la timp cat de grava este situatia mea”, a scris pe Facebook Catalin Botezatu, inainte de operatie.

Citeste si: Iubirea SECRETA a lui Catalin Botezatu. Asa ceva nu-ti imaginai in veci

Marti, designerul scria, pe aceeasi retea de socializare: „A venit si momentul controlului medical pe care oricum trebuia sa-l fac acum o luna!!!”.

Aproape 3.000 de prieteni virtuali sunt alaturi de designer in aceste momente, amintindu-i: „Catalin, Dumnezeu te iubeste!”. Conform Antena Stars, interventia pe cord deschis are loc intr-o clinica privata.

Citeste si: Anda Adam, atac dur la adresa lui Bote! A uitat ca i-a fost iubita!

Problemele de sanatate cu care se confrunta Catalin Botezatu au aparut in urma cu 14 ani, cand designerul a suferit primul infarct. De-a lungul timpului, el a mai trecut prin trei episoade asemanatoare.

Adauga un comentariu