Magazin

Catalin Botezatu pleaca in America

Publicat: 17 mart. 2014
1

Catalin Botezatu va imbina utilul cu placutul, in America, unde va pleca insotit de o echipa a Antenei 1, post TV unde sarmantul designer prezinta doua emisiuni de divertisment. In aceasta deplasare, el si-a planuit sa se intalneasca si cu Monica Gabor, care locuieste de trei ani in Los Angeles, alaturi de iubitul ei chinez, “Mr. Pink”.

Citeste si Botezatu, scandal urias la „Next Top Model”! Afla de ce era sa ramana designerul fara

Designerul lucreaza de ani buni pe rupte, iar din cauza epuizantelor ore de munca mai si clacheaza, asa cum i s-a intamplat si in urma cu doua luni, cand s-a internat intro clinica din Turcia, pentru niscaiva investigatii. Cu inima are cele mai multe probleme, mai ales ca a trecut prin patru preinfarcturi, iar urmatorul i-ar putea fi fatal, veste care a alarmat-o si pe prietena lui Monica Gabor.

Citeste si Botezatu a facut spectacol la Balul Vienez! A purtat o tinuta de 6.000 euro accesorizata cu

“Nu am mai vazut-o de mult pe Moni, dar ma voi intalni cu ea, zilele acestea, cand voi pleca cu echipa de la Antena 1 sa filmam cateva cadre pentru emisiunile pe care le prezint. Moni a fost foarte atenta cu mine, intotdeauna. Cand eram in spital, in Turcia, m-a sunat ingrijorata, m-a intrebat ce fac, m-a incurajat, mi-a zis sa am grija de mine. Mi-e dor de ea, este un om cu suflet bun. Ma bucur ca o duce bine in America si ca “Mr. Pink” o respecta si o iubeste foarte mult”, ne-a spus Catalin.

Bote castiga 250.000 de euro la Antena 1

Bote continua sa sfideze sfaturile medicilor, care l-au avertizat sa o lase mai moale cu munca, pentru a nu-si pune viata in pericol, insa, cum nu poate sta deloc pe tusa, a batut palma cu Antena 1 pentru cateva proiecte, care ii rotunjesc veniturile cu 250.000 de euro.

Citeste si Pe Botezatu il cunoaste o tara intreaga, dar habar nu ai cum arata tatal sau! Cat de bine

Este vorba despre emisiunile “Burlacita” si “Next Top Model”, iar mai nou circula zvonul ca ar prelua si productia “Politia modei”, care, pana deunazi, fusese prezentata de Oana Mares. In plus, Catalin Botezatu nu renunta nici la prezentarile de moda pe care le are in cluburile din tara si de unde castiga, pentru fiecare show, in jur de 4.000 de euro.

Adauga un comentariu