Stiri si curiozitati

Catalin Botezatu, primele declaratii dupa ce i-a fost extirpata tumora rara

Publicat: 23 sept. 2019

Catalin Botezatu a ajuns in Romania. Celebrul designer a dezvaluit ca starea lui de sanatate este una buna si ca se afla in perioada de recuperare.

„Buna, dragii mei! Dupa o absenta de 20 de zile, iata ca intru din nou in contact cu voi. O fac in primul rand pentru a va multumi, pentru ca au fost atat de multe… mii de mesaje pe toate retelele de socializare, incat ma simt onorat si ma simt mai iubit ca niciodata. Va multumesc, incepand cu prietenii mei, care s-au urcat in avioane in momentul in care au aflat de ceea ce mi se intampla, pana la persoane care mi-au scris din toate colturile lumii; si care au sunat neincetat si care mi-au transmis neincetat zeci, sute de mesaje, interesandu-se de viata mea.

Sunt bine acum, sunt ok, sunt in Romania. Sunt intr-un loc drag mie, la Mary, buna mea prietena, aici, la pensiunea Mai – am o perioada de recuperare, care este destul de grea, dar peste care voi trece. Si va asigur ca totul o sa fie bine de acum incolo si vom tine legatura mai mult. Inca o data: mii de multumiri prietenilor mei, medicilor, oamenilor de televiziune, oamenilor din televiziuni, lista este enorma. Cert este ca va iubesc foarte tare si m-am simtit atat de iubit, incat asta mi-a dat putere. Va multumesc si va iubesc”, a spus designerul intr-o filmare facuta publica atat pe Instagram, cat si pe Facebook.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit