Magazin

Catalin Botezatu: primele declaratii dupa operatia la inima

Publicat: 22 iun. 2014
1
Catalin Botezatu se reface dupa interventia dificila pe cord, pe care a suferit-o in urma cu o luna in Turcia. Catalin Botezatu a fost operat pe cord deschis de medicii turci, care i-au montat patru stenturi pe inima. Prin aceasta interventie, designerul a evitat un posibil infarct ce i-ar fi putut fi fatal.
„S-a scris despre mine ca as fi slabit foarte mult dupa operatie. Poate ca par mai tras la fata, insa, din contra, m-am ingrasat pentru ca mananc alte lucruri, care chiar nu imi plac. Imediat dupa operatie mi-am incetinit ritmul de viata, pentru ca o asemenea interventie pe cord nu e usoara. Inainte eram foarte activ, dar starea asta nu va mai tine mult. In scurt timp o sa o iau de la cap”, a spus Catalin Botezatu. Designerul a martursit ca experienta din Turcia l-a schimbat foarte mult.
„Lucrurile s-au intamplat foarte rapid. In luna ianuarie nu aveam nimic, iar patru luni mai tarziu medicii au descoperit ca arterele erau infundate si un infarct era iminent. A trebuit sa ma hotarasc pe loc daca ma operez sau nu. Am sunat mai multi medici din Romani si din strainatate, care mi-au explicat cat de grava era starea mea. Chiar si un zbor de o ora imi putea pune viata in pericol”, a precizat Catalin Botezatu. De acum inainte, designerul este hotarat sa stea cat mai departe de presa, marturisind ca acesta ar putea fi unul dintre ultimele sale interviuri, potrivit romaniatv.net
Adauga un comentariu