Magazin

Catalin Botezatu, revoltat de situatia din politica romaneasca

Publicat: 22 nov. 2015
1

Catalin Botezatu s-a aratat revoltat de situatia din politica romaneasca, in special de cazul medicului Andrei Baciu, propus pentru portofoliu de la Sanatate, dar scos de pe lista dupa ce pe internet au aparut poze cu tanarul medic de pe vremea cand era manechin.

„Putea sa fie oricine in locul lui, meseria de model este o meserie care exista si este foarte grea. Hai sa nu mai fim ipocriti pentru ca toti purtam chiloti asa cum purta acel baiat care promova o lenjerie intima. Daca ar fi sa fiu eu critic la adresa Guvernului, Parlamentului as putea spune ca se imbraca groaznic, se imbraca extrem de prost pentru niste oameni care reprezinta o tara. Aceia care ne conduc sunt frustrati, sunt ipocriti. Au sarit la gatul unui tanar caruia nici macar nu i-au dat voie sa se apere”, a declarat Catalin Botezatu.

Citeste si Imagini in lenjerie intima cu Andrei Baciu, ministrul propus la Sanatate – FOTO

Mai mult, designerul a enumerat alti politicini romani care au avut legatura cu lumea modei: „Domnul Tariceanu, domnul Oprisan, doamna Roberta Anastase si oameni politici la nivel international”

„Toate partidele acum au dosare penale, sunt multi in aceste partide. De ce ridici o piatra. In toate partidele exista oameni de care se spun tot felul de lucruri cu iz sexual si nu intotdeauna ortodox. Fiecare face ce vrea cu fardurile din dotare. Astea sunt numai frustrari. Ne dorim sa avem in Parlament numai burtosi care stau si le pocnesc nasturii de la camasa”, a mai spus designerul roman.

Citeste si Cine este Patriciu Achimas-Cadariu, cea mai noua nominalizare la Ministerul Sanatatii

Medicul rezident Andrei Baciu a rezistat in titulatura de ministru propus pentru sanatate doar cateva ore, acesta fiind scos de pe liste de catre Dacian Ciolos dupa ce internetul s-a umplut de fotografii cu Baciu in lenjerie intima din vremea cand era manechin dar si dupa ce au aparut vesti precum ca acesta nu si-ar fi dat nici macar examenul de rezidentiat.

Adauga un comentariu