Cancan

Cătălin Botezatu s-a internat de urgență, la spital, în Turcia

Publicat: 12 nov. 2020
Cătălin Botezatu internat spital
Cătălin Botezatu se află la o clinică din Turcia pentru o evaluare a problemelor sale cardiace

Showbiz-ul din România a fost luat prin surprindere după ce Cătălin Botezatu s-a internat de urgență, într-un spital din Turcia. Totul pare să aibă legătură cu problemele cardiace de care suferă designerul. Acesta ar fi trebuit să meargă mai demult, însă a tot amânat momentul.

Cătălin Botezatu a ajuns din nou în spital, în Turcia! Celebrul designer este din nou la mâna medicilor pentru o evaluare a problemelor sale cardiace. Astfel, celebrul jurat de la „Bravo, ai stil!” a fost fotografiat în timp ce se afla pe holurile unui spital din Turcia.

Cătălin Botezatu s-a internat într-un spital din Turcia

Cătălin Botezatu se află în Istanbul unde va sta cel mai probabil câteva zile. Designerul a plecat la un spital din Turcia pentru un control. Acesta a fost fotografiat pe holurile unei clinici, fiind însoțit de Eva Pavel, consilier medical. Aceasta i-a fost alături și dățile trecute când a ajuns pe mâna medicilor turci.

Conform surselor de la clinică, Cătălin Botezatu s-ar fi dus la un control la cardiologie. Apropiații designerului susțin că acesta ar fi trebuit să meargă de ceva timp la control, însă a tot amânat momentul.

Acum, în ultima perioadă, nu se simțea tocmai bine, probabil și oboseala acumulată, multă muncă… Astfel, a decis să plece să-și facă niște analize, să-și facă un control – la cardiologie -, având în vedere că el a avut probleme serioase cu inima în trecut, are 5 stenturi”, au povestit surse din anturajul designerului.

Cătălin Botezatu a avut mai multe probleme medicale

De altfel, la finele lunii octombrie, Cătălin Botezatu declara, într-un interviu, că a muncit mult și se simte obosit.

Sunt bine, ușor obosit pentru că am muncit foarte mult în această perioadă și mă resimt. Voi merge în perioada următoare, în maximum două săptămani, în Turcia, la control”, spunea designerul.

Cătălin Botezatu a avut probleme serioase cu inima, în trecut. Mai mult, anul trecut, medicii i-au descoperit o tumoră la colon, acesta fiind supus unei intervenții chirurgicale pentru extirparea ei. Probabil, în această vizită în Turcia, Cătălin Botezatu își va face toate analizele, nu doar cele care țin de cardiologie. Și acest lucru pentru a se asigura că stă bine la capitolul sănătate.

A fost luat în vizor de Oana Zăvoranu

De curând, Cătălin Botezatu a fost luat în vizor de Oana Zăvoranu, care pare să-și fi făcut un program de a ataca vedetele autohtone. Astfel, bruneta a continuat să-i arunce săgeti designerului, spunând că el ar căuta persoanele pe care le cunoaște doar atunci când are nevoie de ceva, însă că în rest este o persoană ok.

În rest… e ok ca om, doar că nu te caută decât atunci când are el nevoie…”, a scris Oana Zăvoranu pe rețeaua socială.

Însă dincolo de aceste înțepături între vedete, în momentul de față Cătălin Botezatu se află internat în spital pentru a-și evalua problemele cardiace. Mai mult, designerul a făcut și un insta story din care reiese că se află la clinica din Turcia.

Adauga un comentariu