Magazin

Catalin Botezatu si-a facut TESTAMENTUL! Cui lasa averea

Publicat: 04 ian. 2015
1
Catalin Botezatu si-a facut testamentul si a decis cui va lasa averea. Documentul a fost redactat in 2014, cand s-a confruntat cu grave probleme de sanatate. Mai precis, la doar 48 de ani, designerul a suferit un infarct si a fost operat intr-o clinica din Turcia. De atunci, Catalin Botezatu a decis sa o lase mai usor si cu munca, asa ca a renuntat la o parte dintre proiectele in care era implicat. Constient ca a fost la un pas de moarte, Botezatu a decis ca a venit momentul sa isi faca testamentul
„Nu, nu i-am lasat fiului meu averea, trebuie sa se descurce singur, asa cum am facut si eu. Nu am sa va spun cui, se va afla la momentul potrivit”, a declarat creatorul de moda, in urma cu cateva saptamani. Cu toate acestea, un apropiat al lui Catalin Botezatu a divulgat ca o parte din avere va ramane parintilor si catorva persoane apropiate, iar restul va merge la o fundatie care se ocupa de familiile sarace, de copiii nevoiasi si bolnavi, arata dcnews.ro.

Vezi si Catalin Botezatu, despre marea sa slabiciune: Incerc sa ma abtin, dar nu reusesc 

Comentarii
  • O ***vă de om, plină de impresii. Nu lasă copilului, se va vedea la momentul respectiv. Păi și de ce dracu a mai făcut copil? A făcut fel de fel de cadouri ***velor și panaramelor de care s-a înconjurat. Probabil de aia i-a dat Bossul de sus semne, să se gândească și la cel pe care l-a făcut. Nu-i problemă căci, când va pune mâinile pe piept or să-l plângă parașutele și ștoarfele care l-au înconjurat.

Adauga un comentariu