Stiri medicale

Catalin Botezatu si-a facut testamentul, desi are doar 53 de ani. Ce se va intampla cu averea creatorului de moda

Publicat: 05 oct. 2019

Problemele de sanatate pe care le-a avut recent l-au determinat pe Catalin Botezatu sa isi faca testamentul, desi are doar 53 de ani.

Botezatu a spus ca parintii lui nu au nevoie de bani, deoarece au tot ce le trebuie pentru tot restul vietii. El a declarat ca si mostenitorii lui sunt asigurati. 

„De-a lungul timpului, am facut donatii importante unor institutii din Romania, dar mai ales din afara. Asa ca tot ce ramane, mult-putin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce in scopuri caritabile. Mai mult de jumatate va merge catre batrani, restul este canalizat catre o persoana draga mie. Prietenii mei stiu deja ca mi-am facut testamentul, totul e scris. Parintii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cat vor mai trai. Iar mostenitorii mei sunt asigurati. Am foarte multa imbracaminte din tinerete. Daca stam sa ne gandim la Gianni Versace, acum cine are produse semnate Gianni Versace are o avere! Am pastrat cateva din ele. Multe nu mai imi vin, trebuie sa recunosc, dar le-am pastrat ca amintire”, a declarat Catalin Botezatu, la Romania TV. 

Creatorul de moda se reface dupa operatia suferita la o clinica privata din Istanbul, in urma careia medicii i-au extirpat o tumora aparuta la colon. sursa: gandul.infoloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit