Cancan

Cătălin Botezatu și Dana Opsitaru au trăit o dragoste ca în povești. Poze de colecție cu celebrul manechin

Publicat: 09 sept. 2021
Cătălin Botezatu și Dana Opsitaru au trăit o dragoste ca în povești. Poze de colecție cu celebrul manechin
Dana Opsitaru si Catalin Botezatu au trait o poveste de dragoste ca in filme

Faimosul designer Cătălin Botezatu a trăit o poveste de dragoste ca în povești alături de Dana Opsitaru. Cu mai mulți ani în urmă, deși era mai în vârstă ca el, focoasa femeie i-a căzut cu tronc. Potrivit celor declarate de acesta ea a fost marea lui dragoste, iar într-un anumit punct al relației Cătălin Botezatu a vrut să recurgă la un gest extrem.

La acea vreme, Dana era un manechin de succes, era căsătorită și avea copil.

Cătălin Botezatu și Dana Opsitaru, dragoste cu năbădăi

Dana Opsitaru era mai mare cu 8 sau 9 ani decât Cătălin Botezatu. Cu toate astea, manechinul i-a căzut cu tronc designer-ului care s-a îndrăgostit nebunește. Cu toate că aceasta era căsătorită și avea un copil, sentimentele lui Cătălin Botezatu erau prea puternice pentru ca acest lucru să reprezinte un impediment.

Dana și Cătălin au fost împreună timp de patru ani și manechinul a ajuns să divorțeze de soțul ei pentru că ajunsese să îl iubească enorm pe designer.

„Era mai în vârstă decât mine cu 8-9 ani. Se purta cu mine ca o mamă, ca o amantă, ca o nevastă, ca o orice. Am cunoscut-o în urma unui pariu. Un coleg, manechin, mi-a zis: „Dacă te crezi aşa fiţos şi consideri că toate femeile îţi pică aşa, stangă-dreapta, cucereşte-o pe asta!’. „Da de ce tocmai pe asta?’, am întrebat. „Pentru că are un copil, are foarte mulţi bani şi nu se uită la nici unul’, mi s-a răspuns.

Ea avea o viaţă foarte tare, n-o interesau puştii aspirine, ca mine. Am început o muncă asiduă de cucerire. Toţi banii mei îi dădeam pe orhidee. Dumnezeule, câţi bani am dat pe orhidee în perioada aceea!
După trei luni de încercări, a acceptat să ia masa cu mine la Capşa. A venit cu nişte pantofi roşii cu toc înalt şi cu un deux-piece cu fustă foarte scurtă şi sacou cu umeri foarte mari. Era o apariţie de-ţi tremurau picioarele.

N-am mâncat nimic toată seara, deşi comandasem tot felul de mâncăruri s-o impresionez. Am mers la ea acasă şi-a urmat cea mai nebună partida de sex pe care am avut-o multă vreme de-atunci încolo.”, a povestit Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu a vrut să își taie venele pentru ea

Cătălin Botezatu a vrut să apeleze la un gest extrem din iubire pentru Dana. Acesta a amenințat-o că se sinucide dacă nu vine să stea cu el.

„A fost un fel de refulare. Apoi, a intervenit mârşăvia mea pentru că am continuat să merg în casa ei ca prieten al soţului, care era căpitanul Naţionalei de baschet a României. Foarte delicat! Noi chiar ne iubeam, a fost dragoste.
A urmat o perioada de demenţă. (…) De Crăciun, chiar am şantajat-o, i-am spus: „Dacă nu vii să stai cu mine, îmi tai venele!’. În noaptea de Revelion, la 12 noaptea, când oamenii-şi spun lucruri frumoase, Dana i-a spus soţului ei că are o aventură cu mine şi că mă iubeşte foarte tare’, şi-a amintit Cătălin Botezatu.

Dana Opsitaru, poze de colecție

Dana Opsitaru a fost un manechin de succes din Epoca de Aur. Aceasta era extrem de frumoasă și de apreciată de cei din jur.  Pozele din galeria foto a articolului reflectă acest lucru. Nu este greu de înțeles de ce Cătălin Botezatu a ajuns să o iubească nebunește în ciuda faptul că la acea vreme era căsătorită și avea un copil.

Chiar dacă părea inabordabilă, celebrul creator de modă a făcut tot posibilul să o cucerească si, pană la urmă a reusit.

Nici până în prezent designer-ul român nu s-a căsătorit, iar motivul l-a făcut public acum ceva vreme.
Adauga un comentariu