Magazin

Catalin Botezatu si Ilinca Vandici au o relatie? Fotografiati in ipostaze intime – FOTO

Publicat: 13 feb. 2013
1

Catalin Botezatu si Ilinca Vandici au fost fotografiati impreuna in timp ce se aflau la un restaurant unde au luat masa. La iesire, cei doi s-au sarutat si si-au luat la revedere.

Aceste imagini, publicate in revista Ciao, au fost de ajuns pentru a starni interesul tabloidelor in privinta unei relatii dintre ei, insa amandoi au fost cat se poate de rezervati in declaratii fata de astfel de presupuneri.

Cu toate acestea, Catalin Botezatu nu s-a sfiit sa recunoasca faptul ca se simte atras de Ilinca Vandici, desi prezentatoarea de la Acasa TV nu a comentat prea mult pe marginea afirmatiilor designerului.

„Am curtat-o de mai multe ori de-a lungul timpului, pe Ilinca. Daca ar fi ea femeie careia ii dau tarcoale, e vreo problema? Ilinca scuza-ma, dar nu vreau sa te pun intr-o situatie penibila. Ilinca poate sa confirme ca i-am facut curte de multe ori”, a spus Bote, la Acasa TV.

“Nu refuz o relatie cu Ilinca. Eu imi asum tot ce v-a spus Ilinca sau va spune de acum incolo, restul chiar nu cred ca va priveste” a continuat Catalin Botezatu.
sursa: click.ro

Adauga un comentariu