Cancan

Cătălin Cazacu, menționat pe Wikipedia grație pasiunii sale pentru motoare. De câte ori a fost campion iubitul Ramonei Olaru

Publicat: 03 dec. 2021
Cătălin Cazacu Wikipedia
Cătălin Cazacu este campion în motosport

Cătălin Cazacu, campion de motosport, este prezent și pe Wikipedia. Printre concursurile pe care le-a câștigat se numără Romanian Superbike și Superbike Challenge by Țiriac Energie. În străinătate, faimosul a ajuns până în finala campionatului Albecete, din Spania. Lista întreagă cu premiile câștigate de către Cătălin Cazacu poate fi găsită pe blogul personal al campionului.

Cătălin Cazacu are o carieră impresionantă și în televiziune. Împreună cu Giani Kiriță, a participat la Exatlon. Fiind un adevărat luptător, a fost penultimul faimos eliminat din competiție. Tot pe postul Kanal D, Cătălin a fost co-prezentatorul emisiunii Vulturii de Noapte, alături de Victor Slav. În acest an, a participat la emisiunea Splash! Vedete la apă, prezentată de către actuala sa iubită, Ramona Olaru. Dintr-o relație anterioară, prezentatorul are un copil pe nume Andrei, care locuiește cu mama sa.

Cătălin Cazacu, prezent pe Wikipedia

Cătălin Cazacu s-a născut pe 11 mai 1984, în Timișoara. În prezent, acesta are 37 de ani și este într-o relație cu frumoasa asistentă TV Ramona Olaru. Dintr-o relație anterioară, prezentatorul are un fiu pe nume Andrei. Atunci, Cătălin și iubita sa, Nicoleta, au fost împreună aproximativ 5 ani. Deși a cerut-o în căsătorie, se pare că femeia nu a acceptat. După despărțire, copilul a rămas la mamă, dar Faimosul are o relație foarte bună cu fiul său.

În vara acestui an a participat la emisiunea Splash! Vedete la apă. La acest show a luat parte și prietenul său, Faimosul Giani Kiriță. De asemenea, Cătălin Cazacu a mai participat la Exatlon. Dând dovadă de rezistență pe traseu, acesta a fost penultimul faimos eliminat din concurs.

„Am fost un sportiv bun, nu am fost favorit, dar mi-am dat sufletul pe teren. Asta e linia de finiș, nu mi-e rușine. Mă simt ușurat”, a declarat Cătălin Cazacu în momentul eliminării.

În colaborare cu Giani Kiriță și Victor Slav, îndrăgitul faimos a prezentat emisiunea Vulturii de noapte, difuzată pe Kanal D. Totodată, Cătălin Cazacu s-a declarat fan al emisiunii Survivor România. Într-un interviu pentru o publicație românească, vedeta a declarat că i-ar fi plăcut să concureze la acest show.

Iubitul Ramonei Olaru este un campion titrat

Cătălin Cazacu este campion la motociclism, cu peste 25 de ani experiență în motorsport. În urmă cu 8 ani a câștigat Romanian Superbike, unde a obținut toate cele 8 premii. În 2011, a fost primul pilot timișorean care a participat la Campionatul Mondial World Superbike 2011. În același an, Cătălin Cazacu a câștigat titlul de vicecampion național, la clasa super sport. Peste hotare, s-a calificat în finala campionatului european Albacete Spania.

Dar o carieră de succes vine întotdeauna cu sacrificii. Când era încă la început, Cătălin Cazacu și-a vândut chiar și casa pentru a avea banii necesari participării la curse. Cu toate acestea, puțini știu că iubitul Ramonei Olaru are o diplomă de… fotbalist.

„Am terminat liceul sportiv şi pe diploma mea de Bac, specializarea era fotbalist. Nu era secţia de motociclism. Am o repulsie însă faţă de fotbal”, a mărturisit Cătălin Cazacu.

În altă ordine de idei, campionul Cătălin Cazacu este prezent și pe Wikipedia, el având acum o carieră impresionantă în televiziune.
Adauga un comentariu