Cancan

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, din nou împreună după despărţirea de Revelion

Publicat: 14 ian. 2022
Cătălin Cazacu și Ramona Olaru
Cătălin Cazacu și iubita sa au mai dat o șansă poveștii lor de dragoste

După ce presa a speculat cu privire la despărțirea lor, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au fost surprinși din nou împreună. Indiciile cu privire la sfârșitul relației dintre cele două vedete au constat în dispariția imaginilor cu ei împreună de pe conturile lor de socializare. Și totuși, acum asistenta de Neața cu Răzvan și Dani pare să fi revenit la sentimente mai bune după ce a publicat fotografiii alături de Cătălin Cazacu.

Asistenta TV de la Antena 1 și prezentatorul de la Kanal D nu se dau bătuți, astfel că au mai dat o șansă poveștii lor de iubire. Recent, frumoasa blondină a publicat primele imagini în compania iubitului ei. Iar acest lucru se întâmplă după ce presa mondenă a speculat că cei doi nu mai formează un cuplu.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, din nou împreună

Fostul campion la motociclism și asistenta TV par să fi revenit la sentimente mai bune, după ce s-a vorbit despre despărțirea lor. Atunci, totul a fost pus pe seama faptului că cei doi nu se mai urmăreau pe rețelele de socializare, iar pozele cu ei împreună dispăruseră de pe conturile amândurora. Cu toate acestea, în urmă cu doar câteva ore, Ramona Olaru a publicat pe Instagram mai multe imagini în compania fostului „Vultur” de la Kanal D.

Conform imaginilor, cei doi amorezi au ales să petreacă timpul împreună într-un local select din nordul Capitalei, unde au servit cina. Ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au comportat asemenea unui cuplu autentic. Cei doi au râs și au glumit ca în „vremurile bune”, semn că lucrurile au revenit la normal.

Reamintim că „vulturul” Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au dat de înțeles, la începutul acestui an, că nu mai formează un cuplu. Ei au încetat să se mai urmărească pe rețelele de socializare și au șters toate pozele în care apăreau împreună. Potrivit presei mondene, acest lucru confirma, în mare parte, că legătura amoroasă dintre ei luase sfârșit.

Cum s-au cunoscut Ramona și Cătălin

Recent, în cadrul unei emisiuni de televiziune, Cătălin Cazacu a povestit cum s-a cunoscut cu iubita sa, Ramona Olaru. De asemenea, la acel momentul respectiv, celebrul motociclist povestea cum s-au apropiat unul față de celălalt.

„Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii aștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi, că noi suntem prieteni și când cunoști un om prin baza unei prietenii mai devreme sau mai târziu îți place sau nu de el. Am ajuns să ne apropiem, mai ales că în ultima perioadă suntem singuri amândoi. Petrecând timp împreună am ajuns să ne apropiem. N-a fost o chestie gândită, s-a întâmplat.

La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec în Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat în străchini până la vârsta asta încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum”, spunea Cătălin la „Teo Show”.

În altă ordine de idei, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au reluat povestea de iubire după scurta despărțire de la început de an.

Adauga un comentariu