Mozaic muzical

Cătălin Crișan a curtat-o pe Oana Sîrbu. Ce dezvăluiri a făcut artistul

Publicat: 02 aug. 2021
Catalin Crisan cu ochelari de vedere
Catalin Crisan i-a facut ochi dulci Oanei Sirbu

Invitat în cadrul unei emisiuni televizate, Cătălin Crișan a povestit că a curtat-o pe Oana Sîrbu în urmă cu mai mulți ani. Artistul a făcut mai multe dezvăluiri din intimitatea sa și, astfel, a ajuns și la episodul în care i-a făcut ochi dulci actriței care a jucat în 1986 în celebrul film ”Liceenii”.

Cântărețul a povestit că se îndrăgostise de ea, a invitat-o la o cafea, însă a fost refuzat.

Cătălin Crișan a curtat-o pe Oana Sîrbu în trecut

Cătălin Crișan își amintește că, în seara când a invitat-o la cafea, actrița nu i-a mai vorbit deloc.

“Am curtat-o pe Oana Sîrbu în perioada adolescenței. Aveam 17 ani pe atunci. Erau ceaiurile alea dansante, unde ne întâlneam cu toții. Am văzut-o acolo, am invitat-o la dans și i-am spus că-mi place de ea. Apoi mi-am făcut curaj și am invitat-o și la o cafea, dar m-a refuzat. S-a întors cu spatele și nu a mai vorbit cu mine toată seara. Era frumos pe atunci la serate, nu ca acum, când te întâlnești la masă cu prietenii și stau toți pe telefon”, a povestit el în emisiunea de la Prima TV.

Oana Sîrbu a avut coronavirus

Oana Sîrbu a căzut și ea pradă nemilosului virus. Actrița a povestit că a fost infectată, iar simptomele specifice și-au făcut imediat apariția. Aceasta a contactat virusul într-un moment de neatenție, în urmă cu câteva luni, atunci când a mers la o filmare și a renunțat pentru câteva minute la masca de protecție.

„Am fost atât de precaută și de înfricoșată în perioada asta. Nu m-au interesat părerea și impresia nimănui. Am ascultat doar sfaturile a doi doctori care au apărut la tv și în care am încredere. La un an însă și ceva după ce am dat masca la o parte, am fost la o filmare pentru Paște, unde nimeni nu purta mască.

12 minute, atât am dat masca jos, într-o pauză, și asta a fost. La cinci zile au început simptomele. Sperietura a fost mare. Am tras o spaimă mare! Am avut febră, am făcut și o radiografie la plămâni. Am ieșit pozitivă. Am stat departe de copil, de tatăl meu. Sper să nu se mai repete“, a declarat Oana Sîrbu, la un post de televiziune.

Cătălin Crișan a avut probleme cu jocurile de noroc

În anul 2014, vestea că celebrul interpret divorțează de soția sa a surprins pe toată lumea. Cei doi au împreună o fetiță. La acea vreme, cântărețul a refuzat să facă declarații, iar soția lui era de negasit.

„Nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat cu el. În ultima vreme a fost cu totul și cu totul alt om. Lipsea mult și, chiar și atunci când era acasă, pur și simplu nu comunica. De acasă pleca mereu aranjat, curat, însă fară să spună unde se duce și când se intorce. Soția lui a suportat o perioadă, a crezut că este doar o criză a lui Cătălin, iar mai apoi își va reveni. Acest lucru, însă, nu s-a întâmplat nici până în ziua de astăzi. Mai nou îi place și să flirteze cu fel de fel de fete, toate mult mai tinere decât el.

De asemenea, am auzit că ar avea probleme grave cu jocurile de noroc. Ar fi căzut în patima asta a pokerului. În anturajul lui nu mai este un secret pentru nimeni că are datorii uriașe la jocurile de noroc. Se aude că ar fi vorba de peste 20.000 de euro. Acesta ar fi și motivul pentru care soția sa a decis să divorțeze. Femeia a ajuns la capătul puterilor și a decis să divorțeze”, declara un apropiat al artistului la acea vreme.

Comentarii
  • Crisan cordaciu la mare isi facea de cap cu picolite mult mai tinere si impartea patu cand cu ele cand cu nevasata sa

Adauga un comentariu