Din lumea filmului

Cătălin Măruță, despre actrița Anca Dinicu: „Ți-ai stricat și tu imaginea”

Publicat: 06 oct. 2021
Anca Dinicu intr-o rochie cu buline
Anca Dinicu a fost invitata in emisiunea lui Catalin Maruta

Cătălin Măruță a intrat de-a lungul timpului de mai multe ori în polemici cu diferite vedete, iar acum Anca Dinicu a venit în emisiunea moderată de acesta. Show-ul prezentat de celebrul prezentator are un mare succes la public și a reușit să doboare topurile de audiență. Chiar dacă publicul îi preferă emisiunea, nu același lucru se poate spune și despre vedete.

Multe dintre starurile care i-au trecut pragul, nu au o părere tocmai ok despre el. Alexandra Stan este artista care a avut recent un meci al declarațiilor cu soțul Andrei. Alex Velea și Antonia au fost, de asemenea, implicați într-un scandal cu Cătălin Măruță.

Ce a spus Cătălin Măruță despre Anca Dinicu

Anca Dinicu a devenit celebră după ce a interpretat-o pe Gina Felea în producția de succes “Băieți de Oraș”. Aceasta a jucat în serialul de comedie alături de Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin. Actrița a scris de curând pe o rețea de socializare că a fost prezentă în platoul lui Cătălin Măruță. Moderatul nu s-a putut abține să nu îi lase un comentariu care a șocat internauții.

Actrița a postat o imagine în care este alături de Cătălin Măruță și de colegul lui de platou Radu Ciucă unde a pus descrierea următoare:

„Cred că e musai să pun aici că am fost la Cătălin Măruță, nu de alta dar nu știi niciodată când pică Instagramul sau te lasă memoria… pentru nepoți pun, ca să vadă și ei că m-am plimbat pe la televiziuni. Vă pup și mulțumesc pentru mesaje. Radu Ciucă pentru tine am venit de fapt”, a scris Anca Dinicu la descrierea unei imagini în care apare alături de prezentatorul TV.

Nu la mult timp de la postarea făcută de cea care a jucat-o pe Gina Felea, Cătălin Măruță a postat un comentariu care i-a luat pe toți prin surprindere. Binențeles că remarca acestuia a fost una sarcastică și, de fapt, face trimitere la restul discuțiilor pe care le-a avut în trecut cu alte vedete din showbiz-ul autohton.

„Ți-ai stricat și tu imaginea! Ce actriță minunată erai, până să apari la emisunea asta…”, a fost comentariul postat de Cătălin Măruță.

Cine este Anca Dinicu

Anca Dinicu s-a născut la 9 decembrie 1989, la București. Părinții ei se numesc Constantin și Mariana. A făcut studiile la Liceul Teoretic „Elena Cuza”.

Deși în copilărie își dorea să devină musafir, cântăreață sau vânzătoare de mezeluri, după terminarea liceului a urmat Facultatea de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” și are un master în Arta Actorului, la aceeași facultate.

A debutat la TV la vârsta de opt ani într-un scheci cu doamna Stela Popescu la Televiziunea Română, iar în teatru, în 2012, în spectacolul „Boeing-Boeing”.

Cu primii bani câștigați și-a cumpărat rechizite. În materie de gastronomiei, îi place să mănânce toate mâncărurile pe care nu are voie să le mănânce. Pasiunile sale sunt pictura pe sticlă, călătoriile și pescuitul.

Actrița a putut fi văzută în producțiile: Narcisa: Iubiri nelegiuite, În puii mei, Băieți de oraș, Antitalent sau White Lines.

Adauga un comentariu