National

Cătălin Măruță îi raspunde lui Alex Velea. „Pe viață și pe moarte”

Publicat: 18 iun. 2021
Catalin Maruta si Alex Velea in platou la PRO TV
Alex Velea a răbufnit și a mărturisit că nu mai are ce să discute de acum încolo cu moderatorul de la Pro TV

Cătălin Măruță îi răspunde lui Alex Velea după scandalul pornit de acesta în presă de câteva zile. Deși cei doi aveau o relație de prietenie, de mulți ani, cântărețul a spus despre prezentatorul de la PRO TV că a ajuns să calce pe cadavre pentru audiență.

Velea a răbufnit și a mărturisit că nu mai are ce să discute de acum încolo cu Măruță.

Cătălin Măruță îi raspunde lui Alex Velea

Cântărețul s-a arătat extrem de deranjat de atitudinea prezentatorului TV și de lucrurile pe care le-a spus acesta. Principalul motiv pentru care refuză să mai vorbească cu Măruță este acela că i-a pus mereu familia într-o lumină proastă.

 „Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa.

N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam”, a spus Alex Velea, în podcast-ul lui Speak.

„A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «Doamnă știți cum e, e că într-o relație, am mai greșit». Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu”, a mai spus Alex Velea.

Cum i-a răspuns Cătălin Măruță lui Alex Velea

Cătălin Măruță a vrut să-și „spele păcatele” și a postat pentru artist mai multe fotografii cu ei doi, dar și un mesaj prin intermediul căruia vorbește despre prietenie.

„În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază.
Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus.
#friends#nohardfeelings” a scris Măruță, pe Instagramul său.

Alex Velea nu i-a dat nici măcar un like la postare moderatorului de la Pro TV, pesemne că nu vrea să renunțe la supărarea lui și a fost foarte ferm atunci când a luat decizia de a nu-i mai vorbi lui Măruță.

Antonia, mesaj dur pentru Măruță

Nici Antonia nu are lucruri bune de zis la adresa lui Măruță. Frumoasa artistă a hotărât să îi transmită lui Măruţă un mesaj pe pagina sa de Instagram, pentru că nu mai poate suporta atitudinea acestuia, prin care încearcă să-i defăimeze pe ea și Alex.

Cântăreața crede că Măruță este foarte îmbârligător și încearcă să-i provoace să reacționeze pentru audiență, dar ei nu vor da curs acestor fapte, pentru că nu le place cearta.

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, a scris Antonia pe contul său de Instagram.

Adauga un comentariu