Magazin

Catalin Maruta, injurat de un cantaret. Vezi ce i-a spus!

Publicat: 16 iun. 2013
1

Renumele lui Catalin Maruta in bransa realizatorilor tv s-a construit pe ideea ca actualul sot al Andrei nu a acceptat niciodata compromisul si ideea ca artistii invitati in emisiunile lui sa faca playback. Evident, uneori a avut de tras de pe urma acestui lucru!

Din confruntarea cu artistii care se considerau pe nedrept luati peste picior de Maruta, printre cei mai sifonati, in anii lor de inceput, s-au aflat si baietii de la Akcent. Invitati in repetate randuri la emisiunea lui Catalin din acele vremuri, Tonomatul DP2, de pe TVR 2, baietii din trupa au evitat mereu sa spuna “prezent” in platoul lui Maruta. La un moment dat, insa, Akcent si-au anuntat descalecarea in curtea “dusmanului”, care ii acuza peste tot ca nu pot canta live. Surpriza insa, emisiunea respectiva a inceput, iar baietii n-au mai aparut! Contrariat, Maruta l-a sunat in direct pe Adrian Sana, seful trupei, si l-a luat la intrebari. Replica lui Adi Sana l-a lasat masca pe Catalin: “Nu venim la tine pentru ca esti prost!”, dupa care a inchis telefonul!

In timp, relatiile dintre parti s-au reglementat, fiecare a mai lasat de la el, iar baietii de la Akcent au fost zariti, in repetate randuri, in postura de invitati ai lui Maruta, la Happy Hour, de la PRO TV.

Comentarii
  • este super prost.o emisiune de kkt ca de altfel toate,a lui, a simonei a lui ionescu.rascolit in laturi,treburi care nu intereseaza pe nimeni.cine are putin bun simt nu v-a fi nici o-data interesat de viata privata a cuiva.dar asa sunt unii.vorba zicalei:cainele moare de drum lung si prostii de grija altuia.

Adauga un comentariu