Cancan

Cătălin Moroșanu a sărit la gâtul Roxanei Nemeș. Tensiune maximă în echipa „faimoșilor”

Publicat: 21 ian. 2021
Cătălin Moroșanu le acuză pe Alexandra Stan și Roxana Nemeș de performanțe slabe

Tensiunea atinge cote maxime în echipa Faimoșilor, care sunt din ce în ce mai divizați. Femeile și bărbații au făcut tabere diferite și nu se mai înțeleg deloc. Situația din echipa „faimoșilor” se înrăutățește pe zi ce trece. În episodul de joi, 21 ianuarie, al emisiunii-concurs Survivor România, Cătălin Moroșanu nu se poate stăpâni și răbufnește la adresa colegelor sale.

În meciul pentru recompensă, sportivul s-a năpustit asupra Alexandrei Stan și Roxanei Nemeș. Cătălin Moroșanu și-a ieșit din minți și le-a acuzat pe fete de performanțe slabe. Pe de altă parte, concurentele îi acuză pe băieții din echipa lor că sunt misogini și nu le dau credit în competiție.

Depășită de situație, Alexandra Stan a izbucnit în lacrimi și a făcut acuzații dure.

„Mi se pare ca nu suntem luate în serios… Au ieșit la suprafață șerpii! Chiar sunt un om super puternic și chiar am trecut prin foarte multe chestii și nu credeam că o să fie așa greu!”, a spus cu ochii în lacrimi, Alexandra Stan.

În ediția de joi, „faimoșii” și „războinicii” se vor confrunta într-o luptă grea. Este vorba despre un meci de recompensă, în care echipele vor face eforturi mari pentru a duce la capăt probele.

Adauga un comentariu