Actualitate

Catalin Morosanu, in cea mai fericita zi a vietii sale!

Publicat: 04 nov. 2012
Peste 200 de persoane care mai de care mai dichisite au petrecut o noapte de pomina la Iasi, la nunta luptatorului Catalin Morosanu. El si Georgiana sunt cununati civil, dar nu facusera inca nunta.Ceremonia de la biserica a fost urmata de o petrecere de pomina la un restaurant de lux din Iasi.

Petrecerea a fost organizata chiar de mireasa pana in cele mai mici detalii si a iesit perfect. Toti cei 250 de invitati din toate mediile – politicieni, sportivi sau oameni de afaceri – s-au simtit excelent la nunta lui Morosanu.
 

Experienta de la ”Dansez pentru tine” nu i-a prisosit durului Catalin Morosanu, care  si-a pus pirostriile, dupa 10 ani de relatie cu iubita lui, Georgiana. Luptatorul de K1 si-a dansat sotia toata noaptea, insa cel mai savuros moment a fost valsul mirilor.
.
Morosanu a avut si o pretentie destul de vehementa inainte de nunta, cerandu-le invitatilor sa nu urmeze obiceiul ”furatului miresei”. Si asta pentru ca nici el si nici cea care urma sa-i devina sotie nu apreciaza aceasta traditie din batrani.

"Noi am facut in iunie cununia civila, dar atunci nu am avut timp sa facem si peterecerea de nunta deoarece eu eram in campanie electorala, plus ca urma sa am si un meci. Va fi o petrecere frumoasa, alaturi de prieteni. Toti cei care vin stiu ca la Morosanu la nunta, nu se fura mireasa! Punct! Mi se pare un obicei prost, care nu prea mai are legatura cu prezentul. Nici mie si nici sotiei mele nu ne palce acest obicei de pe timpul bunicilor", declara Morosanu inainte de fericitul eveniment.

Nu a tinut acest obicei, insa a stiut sa-si distreze nuntasii, el si Georgiana oferindu-le un vals al mirilor executat impecabil, semn ca nu degeaba luptatorul K1 a fost in 2010 castigatorul emisunii ”Dansez pentru tine”.

Sursa:www.cancan.ro/ libertatea.ro
Adauga un comentariu