Sport

Catalin Paraschiveanu are un nou meci exploziv! Lupta sambata cu Goran Milencovic

Publicat: 19 mart. 2015
1

Catalin Paraschiveanu se va afla sâmbata în fata celui de-al 7-lea examen la profesionisti. Sportivul de 23 de ani îl va întâlni în gala de la Teatro Principe din Milano pe sârbul de 38 de ani, Goran Milencovic, care are 13 meciuri în palmares, dintre care 7 câstigate (4 prin KO).

Paraschiveanu a început boxul la vârsta de 10 ani, în orasul natal Focsani. Primul succes a venit în 2007, când a iesit campion national de cadeti. Component al lotului national al României, el a participat la Campionatele Mondiale de tineret din Mexic 2008, iar la întrecerea continentala din 2009 din Polonia a ajuns pâna în faza optimilor de finala.

Dublu campion national de seniori, Catalin Paraschiveanu a câstigat în 2013 prestigiosul turneu „Centura de aur„. Un an mai târziu, el se muta în Italia si trece la profesionisti, unde a disputat pâna acum 6 meciuri, toate câstigate.

Întâlnirea dintre Catalin Paraschiveanu si Goran Milencovic de la categoria mijlocie poate fi urmarita sâmbata, pe Digi Sport 3, de la ora 23:45, iar în continuare va avea loc main-eventul galei de la Milano dintre spaniolul Luca Giacon si belgianul Steve Jamoye pentru titlul interimar WBC Silver, la categoria super-usoara.

Adauga un comentariu