Cancan

Cătălin Scărlătescu, primele declarații despre nunta cu Doina Teodoru! Când va avea loc marele eveniment

Publicat: 01 dec. 2022
Cătălin Scărlătescu primele declarații despre nunta cu Doina Teodoru Când va avea loc marele eveniment
Catalin Scarlatescu a vorbit pentru prima data despre nunta cu Doina Teodoru

De mai bine de un an, Cătălin Scărlătescu plutește de fericire, iar el și Doina Teodoru formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, cu toate că între cei 2 este o diferență de 18 ani.

Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 51 de ani și Doina Teodoru, în vârstă de 33 de ani, formează un cuplu de mai bine de un an, iar în ciuda diferenței de vârstă, iubirea dintre ei este mai puternică pe zi ce trece.

Cei doi s-au cunoscut prima dată în Vama Veche, iar după aceea la o petrecere. Din acel moment s-au îndrăgostit până peste cap unul de celălalt și au ajuns să formeze un cuplu.

„Da, există această prejudecată. Dar ne-am întâlnit și ne-am plăcut, iar pentru noi a fost de-ajuns. Nu se simte diferența de vârstă, dacă mă întrebi pe mine”, a declarat Doina Teodoru.

Ce spune Cătălin Scărlătescu despre diferența de vârstă

Îndrăgitul bucătar a spus că între ei este o diferență de 18 ani și că a așteptat-o mult, deoarece s-a născut mai greu.

, „Între noi este o diferență de 18 ani. Am așteptat-o mult! Ce să fac, dacă s-a născut mai greu? Eu nu mă simt bătrân. O să vedeți voi la TV ce-a putut să facă un ”bătrânel” de 51 de ani”, a precizat Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu, primele declarații despre nunta cu Doina Teodoru

Cu toate că foarte mulți internauți se așteaptă ca cei doi să facă următorul pas în relația lor, cei doi consideră că iubirea lor nu stă într-un act de căsătorie și nu se grăbesc.

„Până-n momentul de față, n-am cerut-o de nevastă, nu m-a cerut de soț și nu cred că un act, o hârtie semnată ar întări ceva ce e deja consolidat. Nu cred că Doina e genul care ar începe să bată din picior că vrea să se mărite”, a adăugat bucătarul, potrivit Viva.

Cătălin Scărlătescu, dur cu angajații din restaurantul său

În cadrul podcast-ului pe care Speak îl moderează, celebrul bucătar a mărturisit cum stau lucrurile în localul său, cum face bani, cum oferă clientului o experiență unică, dar și cum își răsplătește angajații.

Șocant sau nu, iubitul Doinei Teodoru spune că angajații săi nu vor avea niciodată salariu. Cei care-i intră în bucătărie vor lucra pe procente, astfel încât să își dea interesul în tot ceea ce fac. Astfel, profitul lui va fi mare, iar munca angajaților va fi și ea răsplătită cum se cuvine.

„În restaurantul meu nu va exista salariu.

Nu le dau bani. Eu nu le dau bani, le dau procente. Dă-mi posibilitatea să-ți dau cât? 10.000? De ce mi-ai luat, măi, doar 10.000? Ia 20.000, ia 30. Ia tu mult, că dacă iei tu mult, am și eu mult. Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, construit de mine, clădit de mine. Și atunci, fiind cumva și al tău, te interesează mult mai mult ca farfuria care iese să fie superbă, fantastică. Nu mai ai voie la greșeli”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu în cadrul podcast-ului moderat de Speak.
Adauga un comentariu