Cancan ultimă oră

Cătălin Scărlătescu, vacanță alături de iubită: „Sper să fie cu happy-end”

Publicat: 06 dec. 2021
Cătălin Scărlătescu
Cătălin Scărlătescu

Inima lui Cătălin bate tare pentru o nouă femeie în viața sa. Juratul de la Chefi la cuțite trăiește o frumoasă poveste de iubire, dar e destul de discret în ceea ce privește viața personală.

Acum a publicat o imagine alături de parteneră și a anunțat că pleacă în vacanță.

Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță alături de iubită

În viața lui Cătălin Scărlătescu e o nouă femeie, iar pe chipul juratului de la Chefi la cuțite se poate citi fericirea. Acesta nu mai e singur, ci alături alături de el o prezență feminină care îi face zilele mai frumoase și cu care acum va petrece momente unice în vacanță.

Juratul de la Antena 1 a anunțat pe pagina sa de socializare că va pleca în vacanță, iar el a publicat o fotografie din aeroport. Bineînțeles, în selfie-ul pe care l-a publicat a apărut și o mână de femeie, iar fanii au observat imediat detaliul.

Chiar câțiva urmăritori de-ai săi i-au mărturisit că fotografia nu e nici pe departe despre el sau despre vacanță, ci despre prezența feminină din viața lui care s-a afișat discret în imagine.

Ce spunea sora lui Cătălin Scărlătescu despre noua releție a fratelui
Relația lui Cătălin Scărlătescu nu e deloc nouă, asta pentru că sora juratului de la Chefi la cuțite povestea în luna august că acesta iubește din nou și că povestea lor de dragoste e asumată și foarte serioasă.

Carmen mărturisea că e foarte fericită pentru bucuria fratelui ei și speră că va ajunge cu această femeie în fața altarului, așa cum juratul de la Chefi la cuțite și-a dorit mereu.

Până în acest moment Cătălin Scărlătescu a fost discret în declarațiile despre noua cucerire, însă fanii sunt cât se poate de nerăbdători să afle mai multe despre cea care îl face fericit pe chef.

”Relația este una foarte frumoasă și foarte asumată. Sper să fie cu happy-end. Eu așa sper și mă rog la Dumnezeu (nr. este femeie care-l va duce pe chef la altar). Ei doi stau împreună mai tot timpul, lucru nou pentru el, nu știu pentru ea. De data asta, este ceva foarte serios și special. Nu știam că ies, ei au fost plecați undeva, eu nu am putut să merg. Este fiert, nu mi-a spus nimic despre ceea ce au făcut până acum, de aici mi-am dat seama că e ceva serios, dar cred că o s-o ia emisiuni și la filmări cu el, peste tot. M-aș bucura enorm (nr. ca cei doi să aibă copii), dar e alegerea fiecăruia. M-aș bucura enorm pentru că un copil este ceva minunat în viața fiecărui om” a declar sora lui Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Adauga un comentariu