Eveniment

Catanga si Padureanu fac nunta, dupa 20 de ani de relatie

Publicat: 24 sept. 2012

Cornelia Catanga si partenerul ei de viata, Aurel Padureanu, se pregatesc de nunta. Vinerea trecuta, dupa ce fiului lor a fost admis la Conservator, cu nota zece, cei doi mari artisti au decis sa-i indeplineasca acestuia cea mai arzatoare dorinta sI sa se cunune religios, la biserica.

De cateva zile, e veselie maxima in familia Corneliei Catanga sI a lui Aurel Padureanu. Daca, in vara, cantareata de muzica lautareasca era necajita ca fiulu ei picase BAC-ul, pe care l-a trecut, insa, la sesiunea din toamna, vineri, baiatul ei i-a facut cea mai mare bucurie, fiind admis cu media zece la Conservator.

Numai ca, atunci cand tanarul a fost intrebat ce cadou si-ar dori, drept recompensa, pentru reusita sa, acesta a cerut un lucru la care nimeni nu s-ar fi gandit.

"Ne-a cerut sa ne cununam. Sa facem nunta si sa ne stie uniti si in fata lui Dumnezeu, la biserica. Si eu si Padureanu (n.r. partenerul artistei si tatal lui Alex) am ramas cu gura cascata. Ne asteptam sa ceara un telefon, o masina, o extravaganta si chiar eram pregatita sa-i zic ca nu ii iau nimic ca am bagat toata vara bani in meditatile lui. Dar el ne-a zis insa ca vrea nunta noastra", a declarat Cornelia Catanga, pentru cancan.ro.

Luati oarecum prin surprindere, Catanga sI Padureanu au analizat situatia si, dupa ce au tras o repriza de ras zdravana, au spus "Da". "Acum, daca i-am promis baiatului, o sa facem sI nunta. Cand am fost la munte, Padureanu m-a cerut de nevasta in fata lui Alex. M-a petit de la el, iar noi am spus Da", ne-a marturisit Catanga fericita.loading...

Adauga un comentariu