Stiri si curiozitati

Cate grame avea Daniel Buzdugan la nastere

Publicat: 01 oct. 2019

Daniel Buzdugan, unul dintre cei mai activi si plini de viata oameni din showbiz era cat pe ce sa moara la nastere. Buzdugan a venit pe lume prematur, la sase luni.

Daniel Buzdugan a vorbit despre supravietuirea lui, care a fost un adevarat miracol, din moment ce la nastere cantarea doar un kilogram.

“E un miracol ca in momentul acesta sunt aici, pentru ca m-am nascut la 6 luni. A fost o sarcina complicata. Aveam aproape un kilogram. Doctorii i-au spus mamei ca nu exista nicio sansa. (…)Mama a luptat pentru mine, am stat cateva luni in spital si in tot ce am realizat, absolut in toate lucrurile fomidabile din viata mea, l-am pus inainte pe Dumnezeu”, a povestit prezentatorul de la Radio ZU in cadrul unei emisiuni tv.

Daniel Buzdugan viziteaza cat de des poate lacasuri de rugaciune si a fost de cateva ori la muntele Athos, in semn de multumire pentru miracolole care se petrec in viata lui.

Daniel Buzdugan aniversare surpriza la 45 de ani

Daniel Buzdugan a avut parte de o aniversare cu peripetii. Dupa ce a implinit 45 de ani, a constatat ca si-a pierdut buletinul de identitate intr-un weekend petrecut la Cluj. La scurt timp, a aflat de la Mihai Morar si Emma ca in mai putin de patru ore trebuie sa zboare cu avionul spre Roma.

„23 septembrie parea a fi o banala zi de nastere, din viata mea. Am plecat catre radio dimineata la prima ora fara a stiu absolut nimic despre marea surpriza, pe care mi-o pregatisera colegii mei: un bilet dus intors in aceeasi zi la Roma… doar ca nu mai aveam buletinul, mi-l pierdusem in weekend la Cluj”, a explicat Daniel Buzdugan potrivit libertatea.ro.

„Cu ajutorul unor oameni sufletisti am reusit sa imi fac buletin nou intr-o ora si sa prind zborul de 12.50. In aeroportul Fiumicino – l-am cunoscut pe Eugen, care astepta pe cineva, m-a salutat si a spus ca ma poate duce cu masina lui pana in centrul Romei. Afland pe drum ca este ziua mea si povestindu-i toata istoria venirii mele la Roma a zis ca nu se poate sa nu vorbeasca cu prietenii lui italieni, care detineau un aerodrom si sa-mi aranjeze o plimbare cu elicopterul deasupra Romei. Asa am avut parte sa-l intalnesc pe Claudio actor, pilot, care a jucat si in James Bond. Vreau sa multumesc din inima tuturor pentru una din cele mai spectaculoase zile din viata mea”, a mai povestit Daniel Buzdugan.loading...

Adauga un comentariu