National

Cate zile libere vom avea in 2015. Vezi detalii

Publicat: 31 dec. 2014
Codul Muncii prevede 12 zile libere acordate cu ocazia sarbatorilor legale, respectiv cate doua zile pentru Anul Nou, Paste, Rusalii si Craciun si cate o zi pentru Ziua Internationala a Muncii, Adormirea Maicii Domnului, Sfantul Andrei si Ziua Nationala a Romaniei. In plus, Guvernul a decis ca si Ziua Unirii Principatelor Romane (24 ianuarie) sa fie zi libera.
Primele zile libere din 2015 sunt pe 1 si 2 ianuarie, joi si vineri, urmate de Ziua Unirii Principatelor Romane, la data de 24 ianuarie, sambata, si de zilele acordate de Paste, respectiv 12 si 13 aprilie (duminica si luni). In 2015, Ziua Internationala a Muncii (1 mai) va fi vineri.
Rusaliile vor fi sarbatorite, in 2015, in zilele de 8 si 9 iunie (luni si marti), iar Adormirea Maicii Domnului (15 august) este intr-o zi de sambata. Angajatii vor mai avea anul viitor un weekend prelungit, pentru ca Sfantul Andrei, sarbatorit in 30 noiembrie, va fi intr-o zi de luni.

Vezi si Guvernul declara zilele de 2 si 3 mai ZILE LIBERE – UPDATE

Ultima luna a anului 2015 va veni cu doar doua zile libere, fata de trei in acest an, pentru ca doar Ziua Nationala a Romaniei (1 decembrie) si prima zi de Craciun vor fi in timpul saptamanii, respectiv marti si vineri, in timp ce a doua zi de Craciun va fi intr-o zi de sambata, arata realitatea.netloading...

Comentarii
  • Gugustiucilor, de cand Rusaliile sunt LUNI si MARTI? Voi in ce religie traiti? Daca nu le aveti cu biserica, macar cititi un calendar ortodox ca sa nu mai scrieti bazaconii dintr-astea!

Adauga un comentariu