Economic

Catena și-a deschis farmacie online

Publicat: 15 mai 2016
13

Catena, rețeaua 550 de farmacii dezvoltată de antreprenoarea Anca Vlad, și-a lansat și operațiunile online, potrivit unui anunț al companiei.

Dintre rețelele mari de farmacii mai au operațiuni online Dona, Help Net și Remedia.

Platforma online a Catena cuprinde produse farmaceutice și parafarmaceutice, cosmetice și dermatocosmetice, remedii homeopate și terapii naturiste. Farmacia online permite și achiziția produselor rezervate online din unitățile fizice.

În același timp a fost lansată și varianta online a magazinelor de produse tehnico-medicale Catena Pas cu Pas, care vinde suporturi ortopedice, suporturi pediatrice, produse ajutătoare pentru mers, accesorii și aparatură medicală, produse pentru igienă, produse antireumatice și articole de îmbrăcăminte sau de încălțăminte pentru personalul medical.

Rețeaua are patru magazine Catena Pas cu Pas în București.

Catena este cea mai mare rețea de farmacii din România și pe lângă aceasta, Anca Vlad, deține și Fildas Trading, unul dintre principalii distribuitori de medicamente locali, înființați în 1991.

Bazele Catena a început în anul 1999, atunci când Fildas Trading a achiziționat compania Farmaceutica Argeșfarm care deținea atunci 30 de farmacii în trei județe.

Potrivit datelor publicate pe site-ul propriu al fondatoarei Fildas și Catena, afacerile cumulate ale companiilor pe care le controlează au depășit 450 milioane euro anul trecut.

sursa: profit.ro 

Adauga un comentariu