Telefoane mobile

Cateva imagini cu Nokia Catwalk dezvaluie atuurile acestuia – FOTO

Publicat: 18 apr. 2013
Viitorul terminal al celor de la Nokia poarta numele de Catwalk. Acesta va fi dotat cu Windows Phone si va fi produs de finlandezi. Primele imagini aparute pe internet confirma zvonurile in legatura cu materialul din care va fi fabricata carcasa. Nokia inlocuieste policarbonatul cu aluminiul.
Din cele doua imagini, se observa ca Nokia a renuntat la designul particular al modelelor de varf Lumia 920, 900 sau 800, optand pentru o forma cu colturi rotunjite mai apropiata de cea a modelului Lumia 820 sau Lumia 720.
Prin renuntarea la solida carcasa fabricata din policarbonat, Nokia Catwalk va fi semnificativ mai usor si mai subtire decat predecesorul sau Lumia 920. Acesta urmeaza sa ajunga la o greutate de 132 grame si o grosime de 8,4 milimetri, o scadere semnificativa de la impozantii parametri fizici ai actualului varf de gama: 185 de grame si 10,7 milimetri.
Conform listei de specificatii, care nu este confirmata dar este plauzibila, Catwalk va oferi un ecran cu aceeasi diagonala si rezolutie, adica 4,5” si 1280 x 768 pixeli. Panoul va fi tot de tip AMOLED, insa va folosi tehnologia OCTA (On-Cell Touch AMOLED) de la Samsung, similara celei In-cell folosita deja pentru panourile TN sau IPS, ceea ce va permite realizarea unui ecran mai subtire.
catwalk 
catwalk 
Adauga un comentariu