Local

Cateva parcari scoase la inchiriat in cartiere

Publicat: 02 sept. 2014
1

@ Doua treimi din locurile de parcare sunt disponibile in Alexandru cel Bun

Primaria a scos la licitatie 119 locuri de parcare, pentru luna septembrie fiind deja programate cinci licitatii. Prima ar urma sa aiba loc la data de 9 septembrie. Toate licitatiile vor avea loc la ora 14.00. Cele mai multe locuri de parcare sunt scoase la inchiriat in cartierul Alexandru cel Bun, dar sunt disponibile locuri si in zona Nicolina.
Potrivit celor din primarie, la prima licitatie, de pe 9 septembrie, vor putea fi inchiriate 6 locuri de parcare situate in Sos. Nicolina nr. 80, imobilele cu drept de participare la licitatie fiind blocurile 993, 995 si 997. Pe 11 septembrie pot fi inchiriate 15 locuri de parcare situate pe strada Bacinschi nr. 4, acestea fiind destinate blocurilor CL1, CL16, CL17 si V13.

La mijlocul lunii septembrie, pe 15, vor fi inchiriate prin licitatie cu strigare inca 18 locuri de parcare de pe strada Neculau nr. 15, drept de inscriere la licitatie avand doar locatarii blocurilor 571A, 572, 573, 574. Cele mai multe locuri de parcare ar urma sa fie scoase la inchiriat in Alexandru, pe strada Voievozilor. „Pe strada Voievozilor sunt disponibile 80 de locuri de parcare, un lot de 37 locuri urmand a fi scos la licitatie pe 17 septembrie si unul de 43 de locuri pe 22 septembrie, acestea fiind rezervate locatarilor din blocurile  A12, A13, A14, C4 si U3bis„, a precizat Sebastian Buraga, purtatorul de cuvant al municipalitatii.
Comentarii
  • Scoate ti locuri de parcare ca sa face ti ura intre vecini de ce nu parcheaza fiecare unde gaseste este o porcarie altul are doua locuri cumparate , iar altul nu are nici unul, o parte au cumparat cu 23 ron pe luna pt ca nu au anuntat licitatia afisand un anunt le sc blocului iar altii in aceeasi zona platesc 140 ron pe luna este o bataie de joc,Care afla de licitattie avand pile la primarie face totul tacit numai sa nu afle si ceilalti s au scos un nr de locuri si au anuntat prietenii de pahar si au fost omul si locul de asta s a ajuns la 23 ron pt ca nu s au ocupat toate locurile si nu au avut cu cine licita. Au fost omul si locul. Asa vecini mai spun si eu si a atras numai ura si dispret d l adm.bl. Ba mai mult ne rade si in nas dupa ce isi cumpara cate locuri doreste

Adauga un comentariu