Cancan

Câți ani are Iulia Albu și de ce a apărut goală într-un pictorial. Acum este într-un continuu scandal cu fostul soț

Publicat: 08 mart. 2021
câți ani are Iulia Albu goală
Iulia și Mihai Albu au divorțat în 2013, din căsătoria lor rezultând o fetiță - Mikaela

Este unul dintre cei mai influenți critici de fashion din România însă puțină lume știe câți ani are Iulia Albu, cea care făcea furori goală, într-un pictorial pentru una dintre colecțiile soțului ei la acea vreme. Anii au trecut, ea a divorțat de Mihai Albu, însă îi mai leagă ceva – fiica lor Mikaela. Și, de asemenea, scandalul în care ambii sunt implicați și care pornește, uneori, tot de la fiica lor.

Renumită stilistă, critic de modă și vedetă de televiziune din România, Iulia Albu este și unul dintre cei mai influenți fashion editori români. Are o bogată activitate publicistică pentru celebre reviste de profil ba chiar a fost și jurată a emisiunii „Bravo, ai stil!”

Iulia Albu a absolvit secția Modă din cadrul UNARTE dar și Facultatea de Drept a Universității din București. Însă a renunțat la profesia de avocat pentru a urma o carieră în industria modei. Mereu a știut să se remarce prin aparițiile extravagante dar și comentariile tăioase cu privire la vestimentația unor vedete autohtone.

Câți ani are Iulia Albu, care în urmă cu câțiva ani apărea goală într-un pictorial

Născută Iulia Vochița, a văzut lumina zilei la Pitești pe 28 iulie 1981. În momentul de față, fashion-editorul are 39 de ani, însă după mijlocul verii aceasta va schimba prefixul. Iulia și Mihai Albu au fost căsătoriți între anii 2004 și 2013, timp în care s-a născut fiica lor Ioana-Mikaela Albu. Fetița este de o frumusețe candidă și îi seamănă leit mamei sale, chiar dacă are abia 11 ani.

În timpul mariajului său cu Mihai Albu, Iulia s-a remarcat prin câteva acţiuni care au deosebit-o de celelalte vedete din showbiz. Una dintre acestea a fost apariţia cu găina pe post de animal de companie. Totuși, un alt moment incitant a fost cel din 2009 când Iulia Albu a pozat nud, pentru binele afacerii soţului ei. Nu mai trebuie să menționăm că pictorialul s-a bucurat de un real succes.

Scandalul cu Mihai Albu

Iulia și Mihai Albu au divorțat la notar în 2013, iar fetița a rămas în custodia mamei. Dacă la început certurile dintre cei doi foști soți erau mai rare, în ultima vreme acestea s-au acutizat și au devenit tot mai dese. Unul dintre motive îl reprezintă chiar fiica acestora. Astfel, de când cu pandemia, Iulia Albu i-ar fi refuzat lui Mihai Albu dreptul legal la vizitele și timpul pe care îl putea petrece cu fiica sa. Astfel, fiecare a aruncat în stânga și în dreapta cu acuze, care mai de care mai dure.

Mai mult, Iulia Albu l-a acuzat pe fostul soț că de Revelion a pus în pericol sănătatea fetiței lor, pe care a lăsat-o să participe la o petrecere cu mai multe persoane, unde nu s-a purtat mască de protecție. În altă ordine de idei, de câți ani se cunosc cei doi, poate are și Iulia Albu dreptate în unele privințe, iar toată această critică nu e doar o vorbă goală…
Adauga un comentariu