Cancan

Câți ani avea Petrică Cercel, regretatul artist și-ar fi ținut vârsta ascunsă de ochii curioșilor

Publicat: 21 sept. 2021
Petrica Cercel varsta
Multi dintre fanii lui Petrica Cercel nu stiau ce varsta are acesta

Nimeni nu a știut până acum câți ani avea Petrică Cercel. Iubitul interpret al muzicii de petrecere și-ar fi ascuns mereu vârsta reală de ochii lumii. Manelistul s-a stins din viață din cauza infecției cu noul coronavirus.

Acesta a petrecut mai multe zile la Terapie Intensivă fiind intubat.

Câți ani avea Petrică Cercel, manelistul care s-a stins din viață din cauza noului coronavirus

Tatăl lui Ionuț Cercel și-a pierdut viața din cauza infecției cu SARS-COV-2, din cauza căreia a ajuns pe patul de spital, acolo unde și-a dat ultima suflare. Petrică Cercel a fost înmormântat, iar familia și apropiații acestuia l-au condus pe ultimul drum plini de tristețe.

Ana, soția manelistului, a adus în memoria soțului ei o coroană uriașă de flori albe, pe care era scris mesajul „Cu adâncă durere! Până la moarte, soția ta”.

Nimeni, dintre fanii lui și cei care-i ascultau piesele, nu ar fi știut cu exactitate câți ani are manelistul. Într-un video postat pe aplicația TikTok, de la mormântul acestuia, se poate observa, pe cruce, anul în care s-a născut Petrică Cercel. Astfel, celebrul manelist ar fi avut 53 de ani.

Cântărețul a lăsat în urma lui numai suferință, durere și un gol imens în inimile celor din familia lui, dar și ale apropiaților.

Petrică Cercel s-a stins din viață din cauza coronavirusului, ajungând la spital, după mult timp în care nu a băgat în seamă boala.

Ce probleme de sănătate are fiul său, Ionuț Cercel

Manelistul a povestit într-un interviu, în urmă cu ceva timp, acordat celor de la Acces Direct, că a traversat o perioadă grea în viața lui și că a trebuit să se lase de cântat. Medicii i-au spus că are o problemă gravă la nivelul vocii și i-au recomandat să nu mai cânte. Cantaretul a respectat întocmai sfaturile medicului și s-a apucat să producă muzică.

”Nu mai cânt cu vocea pentru că am avut niște probleme de sănătate vocale și am fost nevoit să mă opresc pentru o perioadă pentru care nu știu să spun”, a zis Ionuț Cercel pentru sursa precizată. Manelistul spune că a mers la mai mulți doctori, pentru că este nerăbdător să revină pe scenă, însă niciun medic nu i-a putut spune clar când poate reveni la muzică.”

”Am fost la mai mulți doctori, dar n-au știut să-mi dea un răspuns concret. Sunt conștient că Dumnezeu mă va aduce din nou pe scenă. Am devenit oficial un compozitor și compun foarte multă muzică și pentru mulți colegii de breaslă. Mă bucur că ceea ce fac are foarte mult succes”, a mai spus Ionuț Cercel.
Adauga un comentariu