Magazin

Cati ani crezi ca are mireasa din imagine?! Si ce crezi ca a raspuns cand a fost intrebata la ce liceu merge

Publicat: 05 sept. 2015

In Chitila a avut loc o nunta imparateasca intr-o familie de rromi bogati. Mireasa, Bianca, e fina lui Florin Salam, iar mirele, Tibi, provine tot dintr-o familie de rromi instariti. La petrecere le-a cantat Adrian Minune, Florin Salam, Sorinel Pustiu’ si multi altii.

Inca de la prima ora a diminetii, la casa miresei s-au adunat oameni care au pregatit mesele pentru petrecere, au ornat casa si curtea, instrumentistii au montat sculele, iar la orele 12.00 si-a facut deja aparitia Adrian Minune. Cat Bianca s-a aranjat si a imbracat rochia de mireasa, Adrian Minune le-a cantat invitatilor, rudelor, pana la sosirea mirelui, Tibi, si a familiei lui. La scurt timp dupa ce mireasa a fost gata, si-a facut aparitia si Florin Salam, nasul ei care, nici bine nu a inceput sa cante ca s-a umplut de sute de euro. Manelistul i-a facut versuri speciale Biancai si i-a cantat piesele preferate.

“Am emotii foarte mari. Simt ca plutesc de fericire. Am asteptat foarte mult ziua de astazi. Mi-am dorit sa ma marit, mi-am dorit sa imbrac rochia de mireasa. Viitorul meu sot este foarte cuminte, este frumos, dragut, cumsecade. Are tot ce ii trebuie. Este barbatul pe care mi l-am dorit. Ne-am cunoscut acum un an, parintii au vorbit intre ei si intre timp ne-am indragostit. Am 16 ani si jumatate. Am terminat 8 clase, nu mai merg la liceu. Ma fac fata de casa, mamica… o sa fac si copii. Cel mai spectaculos cadou primit este iubirea. Mama mea mi-a oferit aur, hainute si tot ce mai vrea ea. Dar cel mai frumos cadou sunt parintii mei”,a spus mireasa.

Tags:


loading...

Comentarii
Adauga un comentariu