Prima pagină » Actualitate » Câți bani a luat Babasha la concertul Coldplay? „Vă jur cu mâna pe inimă!“

Câți bani a luat Babasha la concertul Coldplay? „Vă jur cu mâna pe inimă!“

18 iun. 2024, 08:34, 2 ,
BZI.ro, în Actualitate

Concertele Coldplay din România au stârnit un mare scandal, după ce manelistul Babasha a urcat pe scenă și a cântat alături de Chris Martin. Chiar dacă s-au stins de mult ecourile huduilelilor şi abia se mai aud aplauzele pentru Babasha de la dublul concert Coldplay de pe Arena Naţională, acum o altă întrebare a fost lansată de fani: câți bani a luat Babasha la concertul Coldplay?

Câți bani a luat Babasha la concertul Coldplay?

Cântărețul de manele Babasha a stârnit o serie de dezbateri în ultimele zile după ce a urcat pe scenă alături de trupa britanică Coldplay. Prima dată despre prezența manelelor la concertele internaționale, apoi despre rasism, când a declarat pe rețelele de socializare că manelele sunt rău famate doar din cauza rasismului.

Piesa „Păi Naa”, pe care a cântat-o alături de Chris Martin, solistul Coldplay, a strâns aproape 9 milioane de viziualizări pe Youtube în mai puțin de două săptămâni de la lansare și este încă pe primul loc în trendingul din România, poziție pe care o ocupa chiar și înainte de concertul din București.

Această piesă nu este singura melodie lansată de Babasha în ultimele luni care a reușit să strângă milioane de vizualizări într-un timp scurt, iar acest succes în spațiul online este motivul principal pentru care a fost invitat pe scenă de către trupa Coldplay, după cum a explicat tânărul în primul său răspuns la controversă, publicat pe rețelele de socializare.

La doar două zile după ce a fost huiduit pe scena din București, tânărul a fost inclus pe lista de artiști de la Beach, Please, cel mai mare festival de trap din România. Anunțul publicat pe Instagram a strâns peste 115.000 de reacții și 1.400 de comentarii în mai puțin de cinci ore.

Cum comentează manelistul

Babasha a ajuns și mai cunoscut în România după controversatul concert cu trupa Coldplay, de acum patru zile. Printre întrebările care-i măcinau pe internauți se număra cea legată de bugetul primit de Babasha.

„Nu s-a luat niciun ban, fraților, la concert! Nu știu dacă știți, dar mi să pare că Coldplay, nu știu dacă integral sau o parte a fost ONG. Nu a luat fratele vostru niciun ban. Nici noi nu am plătit pe nimeni să când. Nu a fost niciun marketing. Vă jur cu mâna pe inimă! Mi se pare o mare prostie cine crede așa și, pentru conspirațiile astea. Era imposibil să ia un puști ca Babasha, sau de calibrul meu, bani de la cine… Acestea sunt niște idioțenii foarte mari!”, a mărturisit Babasha, într-un videoclip postat pe TikTok.

Babasha, pe numele său real Vlad Babașa, este originar din Bacău și la ora actuală este foarte popular pe mai multe platforme de streaming audio. Un moment neașteptat a avut loc miercuri seară la concertul celebrei trupe Coldplay de pe Arena Națională când solistul Chris Martin a invitat pe scenă un tânăr român care a cântat o piesă lentă, o prelucrare a unei manele.

Este vorba despre Vlad Babașa, un interpret de manele foarte ascultat în acest moment. O parte a publicului a început să fluiere cu putere momentul, în timp ce o alta a aplaudat. Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a continuat să cânte alături de el și să-l încurajeze.

Pe contul de Instagram, unde are aproape 60.000 de urmăritori, se prezintă ca artist, compozitor, textier și producător. Pe profilul oficial de Facebook, are 6,500 de urmăritori și precizează că a început să studieze în 2021 la Universitatea Națională de Muzică din București.

Așadar, românii știu acum câți bani a luat Babasha la concertul Coldplay, în urma căruia a devenit extrem de cunoscut.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *