Stiri si curiozitati

Câți bani câștigă Andra Gogan. Cați urmăritori a reușit să strângă celebra vloggeriţă

Publicat: 08 mart. 2021
Andra Gogan zambeste larg
Iata ce suma castiga celebra vloggerita Andra Gogan din Youtube

Deși este mică de statură, vloggeriţă este extrem de ambițioasă și astfel, Andra Gogan a ajuns să fie mulțumită da câți bani câștigă din Youtube și contractele de colaborare pe care le are. Tânăra de 22 de ani este idolul adolescenților atât din România cât și de peste Ocean. Conținutul pe care aceasta îl crează i-a adus milioane de urmăritori pe toate platformele online.

Andra este cunoscută drept actriță, cântăreață, voice-over în română și vlogger de succes.

Câți bani câștigă Andra Gogan din Youtube

Vloggeriţa a ajuns să strângă pe canalul ei de Youtube peste 1 milion de urmăritori. Clipurile pe care aceasta le încarcă pe platforma online sunt monetizate și potrivit politicii aplicate de Youtube, 60% din câștiguri îi revin Andrei. Câștigurile vin prin programul Google AdSense pentru fiecare 1000 de vizualizări ale clipurilor. Sumele variază de la lună la lună în funcție de mai mulți factori, iar cel mai important îl reprezintă tipul de audiență care urmărește clipul.

Urmăritorii din țările bogate sunt mai valoroși deoarece au o putere de cumpărare mai mare. Un alt factor extrem de important îl reprezintă faptul dacă urmăritorii vizionează sau nu reclamele pe care Google le introduce la începutul sau la finalul video-ului. Majoritatea reclamelor pot fi oprite după cinci secunde.

Câștigurile Andrei Gogan pot varia între 598 și 9.600 de dolari pe lună. Într-un interviu acordat anul trecut unei televiziuni din România, Andra Gogan a susținut că lunar câștigă sub 2000 de euro.

“La început, toți vlogerii am fost ca o familie, pentru că eram foarte puțini, 10 maxim. În perioada aceea, eu aveam o creștere de 3000 de abonați pe zi, în timp ce alți vloggeri, care acum sunt foarte sus, aveau 500 de abonați pe zi. Și chiar se mirau cum eu cresc foarte repede. A fost o perioadă în care au încercat să nu mai existăm pe Youtube și nu am avut niciun susținător dintre vloggeri. Și atunci când vine tot poporul să te atace, ca vlogger, ai șanse foarte mari să pici psihic și să pici din cauza hate-ului”, spunea Andra Gogan în cadrul acelui interviu.

Câți bani a pierdut în urma scandalului cu Selly

În urma scandalului din anul 2018, pe care Andra și fratele ei Răzvan l-au avut cu Selly, cei doi au avut mai multe pierderi financiare. Cei trei vloggeri au reușit să treacă peste acel moment, însă Răzvan Gogan a adus la acel moment niște lămuriri.

”Ai spus nişte lucruri pe care nu le-ai verificat înainte. În momentul acela au picat toate colaborările, eu fiind şi managerul Andrei (Gogan – n.r.), vorbisem cu foarte multe firme şi reuşisem să semnez cu trei sau patru clienţi foarte mari şi în total suma pierdută la trei ore după ce ai postat tu clipul cu răspunsul la piesa noastră, a fost de 30.000 de euro. Şi 100.000 de abonaţi. Muncă pierdută după patru luni de documentare. Ne-ai stricat imaginea, am pierdut contracte. În plus, m-am îmbolnăvit”, a povestit la acel moment Răzvan Gogan în vlogul de împăcare al lui Selly.

La momentul actual nu se știe exact cât câștigă Andra Gogan din Youtube, însă lucrurile par să se fi așezat pentru colaboratoarea Disney.

Adauga un comentariu