Cancan

Câţi bani câștigă Cosmin Natanticu din stand-up comedy. Fostul concurent de la Asia Express face bani frumoşi

Publicat: 06 dec. 2021
Cosmin Natanticu pe scena
Cosmin Natanticu castiga bani frumosi din spectacolele pe care le sustine

Fanii stand-uper-ului Cosmin Natanticu se întreabă câți bani câștigă acesta din show-urile pe care le are. Actorul a reușit să își câștige simpatia publicului larg după participarea la Asia Express alături de soția sa. Cosmin este de profesie actor, absolvind Universitatea Națională de Teatru și Cinematografie din București în anul 2009, la îndemnul unei mătuși.

Cu un an înainte, acesta a primit ți primul său rol într-un film: ”Eu voiam să fiu sudor, în primul rând. Dacă asta vedeam în casă, mama sudor, tata sudor, nici nu ştiam ce înseamnă. N-am avut vise d-astea măreţe. M-am lăsat de fotbal când antrenorul mi-a dat cu ghetele în cap şi m-a făcut momârlan”, povestea el atunci când a fost întrebat despre studiile sale din domeniu.

Câţi bani câștigă Cosmin Natanticu

Cosmin a devenit cunoscut după colaborarea cu grupul „Divertis“ și aparițiile în show-urile „Serviciul Român de Comedie“, și „Taxi Driver“. Cine vrea să-l vadă pe actor într-un spectacol de umor… trebuie să scoată din buzunar suma de 40 de lei. Atât costă un bilet la o seară de stand-up comedy cu Cosmin Natanticu.

Cosmin și Eliza Natanticu au participat ca și concurenți în cel mai recent sezon al “Asia Express”. După ce a părăsit competiția, Eliza Natanticu a făcut dezvăluiri din culise. Mărturisește că experiența a fost benefică pentru relația ei și că are acum o legătură și mai specială cu Cosmin.

”Experiența ”Asia Express” pentru noi a fost cea mai frumoasă aventură a vieții noastre de până acum, dar și cea mai grea. Am fost puși la o grămadă de probe, ne-am testat relația, limitele și tot ce se poate testa. Am ajuns la concluzia că ”Asia Express”, în cazul noastru, ne-a sudat cuplul pentru că am luptat la bine și la greu împreună și chestia asta ne-a unit foarte, foarte tare. Până acum nu am fost puși în situații limită împreună.

Sigur, am trecut prin multe în cei aproape nouă ani de relație, dar situații critice, pline de adrenalină  și neprevăzut cam greu într-o relație normală, monotonă, în care ai o rutină. Când ești acolo și te testezi pe tine și îți testezi partenerul, te descoperi, îți redescoperi partenerul, descoperi calități pe care nu știai că le are, descoperi că ai un super erou lângă tine, e cel mai frumos lucru. Asta ni s-a întâmplat nouă, ne-am redescoperit și asta ne-a făcut să ne îndrăgostim și mai tare, se creează o chestie foarte intensă”, a mărturisit Eliza Natanticu pentru Fanatik.

Cosmin Natanticu și-a dorit sa fie fotbalist

Actorul și stand-uper-ul Cosmin Natanticu este pasionat de filme, dar îi place să se uite și la meciuri de fotbal.

Atunci când are timp liber, Cosmin mai iese cu băieții la un fotbal și recunoaște că la un momentdat și-a dorit fie fotbalist.

Cosmin este văr cu Răzvan Oaidă, care în prezent joacă la FCSB și care evoluează şi pentru Naţionala U21 a României. De altfel, Cosmin spune că este foarte mândru Răzvan Oaida și că prin intermediu lacestuia poate și el să aibă legătură cu acest fenomen.

Totuși, Cosmin nu regretă nicio secundă că s-a făcut actor și nu fotbalist și este încântat că poate să facă lumea să râdă, să se simtă bine.
Adauga un comentariu