Mozaic muzical

Cati bani castiga, cu adevarat, Gabriel Cotabita! Situatia este aproape de dezastru!

Publicat: 21 nov. 2018
3

Rezultatele financiare ale firmei cantaretului arata cati bani castiga, cu adevarat, Gabriel Cotabita.

Datele de la Ministerul de Finante demonstreaza cati bani castiga, cu adevarat, Gabriel Cotabita. Cantaretul si-a infiintat in 2006 o firma prin care isi deruleaza afacerile din domeniul muzical, dar rezultatele financiare ale acesteia sunt mai degraba dezamagitoare. In 2017, profitul net a fost de doar 67 de lei, in timp ce in 2016 s-a inregistrat o pierdere 131.788 de lei.

Cati bani castiga, cu adevarat, Gabriel Cotabita. In cel mai bun an, profitul firmei a fost de 81.618 lei

Cel mai bun al al firmei lui Cotabita a fost 2015, cand profitul a fost de 81.618 lei. Paradoxal sau nu, 2015 a fost anul in care cantaretul a suferit un atac cerebral, acesta fiind in coma mai bine de o luna. Cotabita s-a recuperat nesperat de rapid si si-a reluat activitatea muzicala, dar lucrul acesta nu a facut ca firma lui, care are datorii de 96.089 de lei, sa performeze.

Cati bani castiga, cu adevarat, Gabriel Cotabita: "A avut nevoie de multi bani pentru tratamente"

Cifrele arata cati bani castiga, cu adevarat, Gabriel Cotabita. “Cotabita a avut nevoie de multi bani pentru tratamente! Dupa accident, a facut multe investigatii, a mers la recuperare si, fireste, si-a cumparat medicamente care au fost extrem de costisitoare. Asa s-a ajuns la sume imense, pe care el a incercat sa le castige din spectacole sau din prezente la emisiuni, insa nu au fost  suficiente. Totul s-a adunat, fiindca tratamentele au fost scumpe”, au dezvaluit persoane apropiate lui Cotabita pentru WOWbiz.ro.

Adauga un comentariu