Actualitate

Cati bani castiga Hannelore dupa ce a participat la ‹‹Insula Iubirii››

Publicat: 12 apr. 2019
17

Hannelore Ulrich de la "Insula Iubirii" castiga atat de multi bani, incat poate sa isi indeplineasca aproape orice capriciu. Dupa participarea la show-ul de la Antena 1, frumoasa blonda si-a rotunjit semnificativ veniturile datorita afacerilor pe care si le-a deschis. Deocamdata, ea nu si-a refacut viata dupa divortul de Bogdan Ionescu, unul dintre fostii participanti de la "Insula Iubirii".

Hannelore s-a facut remarcata in timpul show-ului de la Antena 1 si datorita trupului sau de zeita, sculptat in sala de antrenamente a scolii de dans pe care o detine in Timisoara. Dupa incheierea filmarilor din Thailanda, ea a creat mai multe rochii de mireasa, iar in cadrul unui targ, a fost vizitata de una dintre fostele participante ale emisiunii prezentata de Radu Valcan.

"Andreea a vizitat targul pentru mirese si a probat o rochie din colectia mea", este mesajul scris de Hanne in dreptul imaginii pe care a postat-o pe retelele de socializare.

Acestea nu sunt singurele surse de venit ale focoasei blonde. In Timisoara, are o agentie de animatoare pentru copii si detine o florarie, care ofera aranjamente florale pentru nunti si alte evenimente. In plus, pe agenda ei se regasesc si evenimente private la care danseaza, unde castiga sume frumusele de bani.

Va reamintim ca Hannelore Ulrich si Bogdan Ionescu, doi dintre fostii concurenti de la "Insula Iubirii", au anuntat ca au divortat la cateva luni de la nunta pe care au facut-o in mare secret anul trecut, pentru ca aceasta a avut loc cand, la TV, inca era difuzata emisiunea care a fost filmata in Thailanda.

Adauga un comentariu