Stiri si curiozitati

Cati bani castiga sotia lui Dan Barna! Candidatul la Presedintie a sters suma din declaratia de avere, insa nevasta lui a facut-o publica 

Publicat: 07 oct. 2019

Dan Barna, candidatul Aliantei USR-PLUS la Presedintia Romaniei, a taiat din declaratia de avere depusa la BEC, suma reprezentand salariul sotiei sale.

Olguta Totolici este sotia lui Dan Barna, unul dintre candidatii la alegerile prezidentiale de luna viitoare. Despre nevasta lui Dan Barna s-a vorbit putin, iar atunci a fost in contextul in care Olguta Totolici este angajata a aceleiasi companii ca si sotul Vioricai Dancila.

Recent, intr-un interviu pentru Republica, sotia lui Dan Barna a spus ca il cunoaste pe Cristinel Dancila, sotul Vioricai Dancila, candidata PSD la functia de presedinte al tarii: ”L-am cunoscut la intalnirile de management, dar nu lucram impreuna.”

Olguta Totolici este acum din nou in atentia publica, prin prisma sotului ei. In dreptul numelui sotiei sale, Dan Barna a trecut doar ca lucreaza la Petrom, fara a scrie si suma castigata de aceasta, mizand pe faptul ca salariile sunt confidentiale in companiile private. 

Sotia lui Dan Barna lucreaza de 10 ani la OMV Petrom

Sotia lui Dan Barna este absolventa a Facultatii de Drept Bucuresti, aceeasi facultate pe care a terminat-o si sotul ei, a aprofundat domeniul juridic in cadrul Universitatii de la Sorbona, a urmat doua mastere, dintre care unul la Paris, are doctoratul in dreptul muncii la Universitatea Titulescu si un MBA la Universitatea din Hull. 

Olguta Totolici lucreaza la OMV Petrom de 10 ani, unde mai intai a infiintat Departamentul Juridic de Legislatia Muncii, iar de 5 ani este managerul Departamentului Juridic de Litigii de Munca, echipa pe care a preluat-o cu peste 50 de persoane in componenta si cu un buget de peste 4 milioane de euro.
Pana la urma, in interviul pentru Republica, Olguta Totolici a marturisit si cati bani castiga. ”De ce sa nu iti spun? As vrea ca oamenii sa inteleaga ca sunt bani munciti, responsabilitate uriasa, zeci de milioane de euro in joc.” Raspunsul este: „aproximativ 4500 de euro”. „Aproximativ”, pentru ca intr-o functie ca a ei are si bonusuri daca se ating anumite obiective, deci suma poate varia.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit