Cancan

Câți bani de buzunar le dă Anamaria Prodan fiicelor ei. Câți lei primesc Sarah și Rebecca în fiecare lună

Publicat: 28 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Având în vedera faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf trăiesc pe picior mare, fiind unii dintre cei mai bogați oameni din România, este firesc ca admiratorii lor să se întrebe și dacă au sau nu ”arici” în buzunare atunci când vine vorba despre banii pe care îi primesc, de pildă, cele două fete, Sarah și Rebecca.

Anamaria Prodan face tot posibilul pentru ca fetele să fie răsfățate, din toate punctele de vedere, iar banii de buzunar sunt un capitol foarte important. Mândră de fetele ei, Anamaria le oferă acestora, în fiecare lună, sume impresionante.

„Depinde. Între 1500 și 3000 de euro pe lună”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit playtech.ro. Iar dacă transformăm aceste sume în lei, rezultă că Sarah și Rebecca primesc de la Anamaria Prodan între 7.200 și 14.400 de lei pe lună, sume la care alții nici nu visează.

Anamaria Prodan, alături de fiica ei, Rebecca, la Săptămâna Modei din Paris

Fata cea mare a Anamariei Prodan s-a numărat printre modelele care au făcut parte din show-ul lui Cătălin Botezatu și a pășit mândră pe podium în creațiile îndrăgitului creator de modă. Înainte de gala impresionantă din Paris, designerul și modelele sale au făcut repetiții, iar impresara a filmat câteva imagini.

Adauga un comentariu