Stiri si curiozitati

Cati bani vor primi castigatorii Exatlon 3. Cosmin Cernat, detalii despre cele doua finale

Publicat: 14 ian. 2019
3

S-a dat startul celui de-al treilea sezon Exatlon, iar echipa Faimosilor a inceput in forta, castigand prima proba in fata Razboinicilor cu 10-7. Exatlon 3 va avea doi castigatori, nu unul, asa cum a fost in primele doua editii, iar acestia vor primi cate 50.000 de euro fiecare dupa disputarea celor doua finale, la masculin si feminin.

Faimosii si Razboinicii au pornit intr-o noua aventura la Exatlon 3 si au fost nevoiti sa treaca prin labirint, un tunel cu tepuse, o tiroliana si un bazin cu apa, dupa care au avut de ridicat niste porti uriase, sa mearga pe butoaie si sa treaca de obstacole la inaltime. La final, concurentii au avut de doborat cuburile cu ajutorul unor saci de nisip. Faimosii s-au impus in cele din urma cu 10-7, insa proba a fost una aprig disputata. „Vad un potential extraordinar in ambele echipe”, a declarat Cosmin Cernat dupa ce Faimosii au castigat dreptul de a merge la vila.

Castigatorii Exatlon 3 vor primi cate 50.000 de euro fiecare

Noutatea din acest sezon este ca Exatlon va avea doua finale, deci si 2 castigatori: un baiat si o fata. Acestia vor fi stabiliti in urma disputarii celor doua finale, la masculin si la feminin si vor primi cate 50.000 de euro fiecare. In primele doua sezoane Exatlon s-a stabilit cate un singur castigator, care s-a ales cu 100.000 de euro.

„Am o veste si pentru voi si pentru cei de acasa. In acest sezon, al treilea, la Exatlon Romania, editia 2019, vom avea doi castigatori, unul la masculin si unul la feminin. Vom avea, practic, doua finale. Una a baietilor si una a fetelor! Castigatorul va pleca acasa cu 50.000 de euro, castigatoarea va pleca si ea acasa tot cu 50.000 de euro. Sa aveti mult succes!”, este anuntul pe care Cosmin Cernat l-a facut inainte de startul primei probe din Exatlon 3.
Adauga un comentariu