Cancan

Câţi copii are Mirela Vaida și ce nume poartă aceștia? Cu cine este căsătorită

Publicat: 09 sept. 2021
Câţi copii are Mirela Vaida și ce nume poartă aceștia Cu cine este căsătorită
Mirela Vaida a început un nou sezon al emisiunii Acces Direct, iar pe 8 septembrie și-a serbat copiii, cu ocazia onomasticii lor

Ieri a fost o zi foarte importantă pentru Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct. Nu doar că a început un nou sezon al show-ului prezentat de ea pe postul Antena 1, dar a avut şi o mare sărbătoare în familie. Ea şi-a sărbătorit copiii organizând o mini-petrecere, cu ocazia zilei onomastice a lor. Mai mult, a postat pe internet şi o fotografie emoţionantă cu aceştia. Află de aici câţi copii are Mirela Vaida și ce nume poartă ei!

Recent întoarsă din vacanţă, pentru că a fost o zi atât de mare pentru creştinătate şi pentru că fetiţa ei poartă şi numele Maria, s-a gândit să organizeze o petrecere. Reamintim că prima dată a fost în vacanță cu soţul şi copiii, iar apoi doar cu soţul, într-un concediu neplanificat, prin Europa.

Câţi copii are Mirela Vaida și ce nume poartă?

Mirela Vaida este căsătorită de peste 10 ani cu Alexandru Vaida şi are 3 copiii (doi băieţi şi o fată). Ieri a organizat o petrecere pentru aceştia, ca să îi sărbătorească. Fetiţa, Carla-Maria, şi-a serbat onomastica chiar de Naşterea Maicii Domnului, iar Vladimir-Alexandru a avut onomastica la finalul lunii august. Şi pentru că Mirela Vaida nu a fost acasă de Sfântul Alexandru, ieri a fost ocazia perfectă pentru o petrecere dublă, aşadar inclusiv cu două torturi.

”La mulți ani, Mării, Marini, Măriuci și Mărioare!! La noi în casă aproape în fiecare lună aniversăm pe cineva! Ba zi de naștere, ba zi de nume! Iar dacă se întâmplă că de Sf. Alexandru să nu fim acasă, recuperăm de Sfânta Maria și tot așa! Azi îi aniversăm pe Carla-Maria și pe Vladimir-Alexandru (cu întârziere) pentru că cea mai mare bucurie a lor e să sufle în lumânări!”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Acces Direct – Schimbări majore

Săptămâna aceasta a fost prima emisiune Acces Direct din noul sezon. Telespectatorii au fost luaţi prin surprindere de noile schimbări. În primul rând, emisiunea nu a mai început la 17.00, ci la 16.30. În al doilea rând, platoul s-a schimbat complet. În locul decorului în diverse nuanțe de albastru a apărut un decor în nuanţe aurii. Aşadar, vorbim despre un decor mult mai primitor şi o atmosferă mult mai caldă.
Mai mult, se caută şi o nouă asistentă pentru emisiune. Până acum, trei tinere doritoare de o carieră în televiziune au avut apariţii de-a dreptul inedite şi spectaculoase.

„(..) Se anunță schimbari de decor și sunt extrem de curioasă cum va arata noul platou! Vine noul sezon Acces Direct și cu câteva schimbări.

Nu vorbim doar de ora pe care deja o vedeți schimbată, 16:30, țineți minte, dar și despre o căsuță nouă, cu schimbări care ne fac bine, pentru că întotdeauna noul aduce ceva proaspăt în viața noastră, dar și despre o nouă asistentă.”, a mai spus Mirela Vaida.

”O emisiune deloc ușoară, dar care vorbește despre ce se întâmplă în jurul nostru! Sezonul nou vine cu schimbări: începem la ora 16:30, în fiecare zi! (..) Am emoții la fiecare reintalnire cu echipa și cu telespectatorii!

Asadar, un fel de inceput de „an școlar”, azi, de la 16:30, cu emoțiile și provocările necunoscutului, în fiecare zi! Asta-i „directul”!”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Anii anteriori, drept co-prezentator i-a fost chiar Alex Velea. Contractul acestuia însă nu a durat mult. Drept motivație pentru încetarea colaborării a fost faptul că artistul era prea ocupat și nu mai avea timp suficient să se ocupe de proiectele sale muzicale. El a fost după aceea implicat într-un scandal ce viza consumul de substanțe ilegale.
Adauga un comentariu