Cancan

Câți lei a luat un taximetrist din Satu Mare pe o cursă de 47 de secunde. Imaginea cu bonul cursei a ajuns virală

Publicat: 24 mai 2021
taxi
Într-o postare de pe un grup de Facebook, șoferul le-a prezentat tuturor cât a încasat pe o cursă ce a durat nu mai mult de 47 de secunde

Întâmplare amuzantă care a stârnit hohote de râs în rândul internauților. Se pare că cea mai scurtă cursă cu taxiul vine din Satu Mare. Un șofer a postat în mediul online o imagine cu bonul fiscal în care a făcut o cursă de 47 de secunde. Iată câți lei a luat taximetristul pe această călătorie.

Cursele cu taxiul sunt la ordinea zilei pentru mulți oameni, iar de multe ori șoferii sunt acuzați că refuză să accepte clienți care au nevoie de un drum scurt. Ei bine, mai există și câteva excepții iar asta a demonstrat-o acest șofer de taxi din Satu Mare.

Cați lei a luat un taximetrist din Satu Mare pe o cursă de 47 de minute

La adresa șoferilor de taxi s-au spus multe de-a lungul timpului și au fost făcute multe reproșuri. De obicei, problema cea mai mare este că mulți dintre ei refuză cursele scurte, iar asta îi enervează la culme pe clienți. Însă un șofer de taxi din Satu Marea a demonstrat contrariul. Acesta i-a amuzat pe internauți prezentându-le cursa pe care a avut-o.

Într-o postare de pe un grup de Facebook, șoferul le-a prezentat tuturor cât a încasat pe o cursă ce a durat nu mai mult de 47 de secunde. Pornirea în cursă a costat 2,79 de lei, iar pentru traseul parcurs costul a fost de câțiva bani. Astfel, la finalul cursei, după 47 de secunde, șoferul a avut de încasat 3,46 de lei. Mai mult, clientul a fost chiar „generos” lăsând și un bucșiși de câțiva bani. Acesta i-a plătit șoferului 3,50 lei.

Șoferul de taxi s-a amuzat copios și a postat atât bonul cursei, cât și banii încasați, precizând că niciun client nu este refuzat, indiferent de cursă.

„Voi cu ce vă mândriți? Azi am avut o cursă lungă. Parcare Mocca până pe Ganea 40, nu refuzăm niciun client.”, a scris șoferul de taxi, pe Facebook.

Taximetrist din Satu Mare, păcălit de o clientă

O femeie în vârstă de 40 de ani i-a dat țeapă de zile mari unui taximetrist din municipiul Satu Mare. Sătmăreanca a avut și tupeu, lăsându-i șoferului un card bancar pe care era imprimat numele ei. Povestea este fabuloasă.

Totul s-a întâmplat la sfârșitul lunii mai, când femeia a solicitat ajutorul unui taximetrist. L-a rugat să se ducă la un supermarket, să cumpere produse în valoare de 200 de lei și să i le aducă în fața blocului, de pe strada Brașov, din Cartierul Micro 17.

Potrivit presasm.ro, șoferul a urmat indicațiile și a adus cumpărăturile la punctul de întâlnire. Femeia a coborât cu un card, precizând că nu are bani cash. Taximetristul i-a spus că nu are POS, așa că trebuie să achite produsele cu bani gheață.

Sătmăreanca i-a lăsat cardul că și garanție până revine cu banii, dar nu a mai apărut, taximetristul luându-și o țeapă de zile mari. Mai mult i-a și transmis taximetristului: “Așa fraier să găsești în fiecare zi, doar trebuie să îl cauți, ai luat țeapă prostule”.

Ulterior, șoferul s-a interesat în cartier și a aflat cine este femeia care l-a făcut de rușine. Încă o așteaptă să-i achite cumpărăturile și să își recupereze cardul. Altfel, bărbatul susține că vă face plângere la Poliție.

“Femeia a comandat cu taxiul mai multe produse în valoare de aproximativ 200 lei. Aceasta a susținut că ia produsele și merge după bani până în casă și revine, că nu avea atât la ea și că știa că taxiurile sunt modernizate cu POS, și șoferul i-a spus că sunt câteva, dar nu toate, și că al lui nu are POS, și i-a lăsat cardul bancar că și garanție, că se întoarce. La câteva minute aceasta a sunat șoferul și i-a spus, citez: ‘Așa fraier să găsești în fiecare zi, doar trebuie să îl cauți, ai luat țeapă, prostule’”, a povestit un apropiat al taximetristului.

Comentarii
  • Asta e problema lor ca nu au tarif minim. In alte tari civilizate exista tarif minim. Adica daca mergi sub acel tarif (de ex 10 lei) vei plati 10 lei. La fel ar trebui si la aeroport. Tarif minim 20 lei ca sa nu mai refuze aia in nesimtire cursele

Adauga un comentariu